Συνεχίζοντας να στελεχώνουμε το ψηφοδέλτιο της “Δύναμης Ανάπτυξης” με καταρτισμένους επαγγελματίες, που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία αλλά και τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας, καλωσορίζουμε στην  ομάδα μας τον Ανδρέα Κυριακόπουλο.

Ο Ανδρέας Κυριακόπουλος γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Εδώ και μία δεκαετία κατοικεί στον Πευκώνα μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του. Σπούδασε λογιστική στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing. Έχει μακρόχρονη πορεία σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. 

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση αναφέρει: «Ζω στη Ραφήνα από επιλογή γιατί αγαπώ κάθε γωνιά της. Είναι το δεύτερο λιμάνι της χώρας, ένας ευλογημένος τόπος γεμάτος φυσικές ομορφιές. Δεν μπορώ να την βλέπω να υποβαθμίζεται. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν κλειστά μαγαζιά στο λιμάνι και να μην υπάρχουν πεζόδρομοι στην παραλία ή ένας ποδηλατόδρομος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ρίξουμε το βάρος στην επιχειρηματικότητα και σε έργα υποδομής για να γίνει η Ραφήνα μια λειτουργική πόλη με προοπτικές και με θέσεις εργασίας και να μπορούν να μείνουν και τα παιδιά μας εδώ.» 

Όσο για το γιατί αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο ο ίδιος δηλώνει:  «Τον Ανδρέα τον επέλεξα για τις φρέσκες ιδέες του και για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητά του. Γνωρίζει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες στην καθημερινότητά τους και -το πιο σημαντικό- γνωρίζει με ποιο τρόπο να τα επιλύσει. Είναι πάντα κοντά σε όλους και όχι μόνο στις παραμονές των εκλογών. Έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία πέντε χρόνια ότι τον ενδιαφέρει μόνο το καλό του τόπου και για αυτό ακριβώς θα παλέψουμε όλοι μαζί ακούραστα και δυναμικά.»