Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να βρει πλειοψηφία για το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, το οποίο αφορούσε την εισήγηση για την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Σάββα Αραπκιλή σε επιτροπή, που συμμετέχουν εκπρόσωποι του Λιμενικού και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. Από πλευράς μας δεν ήταν δυνατόν να επιτρέψουμε στον κ. Δήμαρχο να ορίσει σε μία επιτροπή για θέματα που αφορούν στο λιμένα, ένα άτομο με οργανική θέση στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας.

Οι τοποθετήσεις μας στο ΔΣ ήταν συμβουλευτικές προς τον κ. Δήμαρχο, όπως άλλωστε το επιβάλλει και η θέση κάθε Δημοτικού «Συμβούλου», αλλά δυστυχώς ο κ. Μπουρνούς επέμεινε αδικαιολόγητα στην αρχική του θέση. Θυμίζουμε στον κ. Μπουρνούς ότι η συναίνεση είναι πολύ χρήσιμη αρετή και μάλιστα θα είναι απαραίτητη, λόγω της απλής αναλογικής του Κλεισθένη, στο επόμενο συμβούλιο.

Αυτά για την ενημέρωση των δημοτών και την αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύματος του rpn.gr, που παρουσίασε ως κίνηση «συνεργασίας» την απόφαση του επικεφαλής μας, κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο θέμα.