«Η αξία της πληροφορίας που λαμβάνουμε απευθείας από τον κόσμο πολύτιμο εργαλείο διοίκησης για εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που από το 2014 βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τοπικούς φορείς και συλλόγους, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά τον Μάιο του 2019», τονίζει στους συνεργάτες του o Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Στο πλαίσιο κατάρτισης ενός πλήρους και τεκμηριωμένου προεκλογικού προγράμματος, στο οποίο ξεκάθαρα θα αναφέρονται οι θέσεις και ο τρόπος μετεκλογικής διοίκησης, ο επικεφαλής μας, καθηγητής και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνεχίζει με έντονο ρυθμό τις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους. Στόχος του, να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη και να συζητήσει με τα μέλη των Διοικητών Συμβουλίων τους βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο επίσημο κύκλο συναντήσεων, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου «Δεινοθήριο», τον Σύνδεσμο Μονίμων Κατοίκων Διώνης «Ωκεανίς», τον Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Εταιρειών Πετρελαίου «το Μελτέμι» και τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «η Διώνη», συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες με τους συλλόγους που ήδη έχουν ανταποκριθεί. Όλες οι συναντήσεις γίνονται σε θερμό κλίμα και με ιδιαίτερα εποικοδομητικά αποτελέσματα.