Αποστομωτική απάντηση έδωσε με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Κωνσταντίνος Αρζόγλου, στο irafina και τον συντάκτη άθλιου δημοσιεύματος που είχε στόχο να πλήξει την ανοδική πορεία της εκλογικής μας ομάδας. Σας παραθέτουμε παράκτω την ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού:

“Μου είπαν οτι αναφέρθηκε πρόσφατα το όνομα μου σε αχαρακτήριστο λιβελογράφημα του iRafina. Δεν δέχομαι μαθήματα δημοκρατίας απο κανέναν και κυρίως από αγράμματους συντάκτες που στη χούντα περνούσαν μια χαρά!! Αλλά με τι γλώσσα να πεις σε ένα βλάκα ότι είναι βλάκας! Στον γεράκο της φωτογραφίας ούτε εγώ δεν θα αναγνώριζα τον Ντερτιλή. Σιγά μην του κάνουμε την τιμή να ασχολούμαστε. Έχω ακόμα νωπή, σαν χτες, την ανάκριση του Μάλιου κι αυτό μου φτάνει. Μια κοπέλα λοιπόν πώς να ξέρει τη φάτσα του γεράκου αυτού, που σε νέο άνθρωπο μόνο οίκτο προκαλεί; ΑΣΕ που όταν βλέπω τη σημαία, κυρίως όταν κυριαρχεί στους ολυμπιακούς και ανεβαίνει στον ιστό, με πιάνει ρίγος.

Ντροπή σε όσους μας έχουν κλέψει τον πατριωτισμό μας, μας έχουν εξωθήσει σε απολογίες, μας εξαναγκάζουν σε διευκρινήσεις! Λέμε: ” προς θεού, δεν είμαι εθνικιστής, πατριώτης είμαι!”. Μωρέ αυτοί είναι κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου. Αυτοί πρέπει να ντρέπονται. Και να κρύβονται. Στα λαγούμια τους. Σ αυτούς μόνο μια γλώσσα ταιριάζει στο γούστο τους μπας και καταλάβουν: Βρε ούστ !

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ