Είμαστε υποχρεωμένοι ως παράταξη να καταγγείλουμε τη δημόσια αισχρή δήλωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Μπουρνούς, ο οποίος χαρακτήρισε «βάρος» για το δήμο μας τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οφείλουμε απέναντι στα άτομα αυτά, πολύ περισσότερο τα νεαρής ηλικίας, αλλά και στις οικογένειές τους, να παρέχουμε σύγχρονες υποδομές, διευκολύνσεις και πραγματική συμπαράσταση. 

Ο χαρακτηρισμός αυτός, αλλά και η αποδεδειγμένη απροθυμία όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών να υποστηρίξουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ντροπιάζει και εκθέτει όλους τους δημότες.

Ως παράταξη της αντιπολίτευσης γνωρίζουμε και ήδη έχουμε καταγράψει επισταμένως την ανεπάρκεια υποδομών στο δήμο μας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ελλείψεις σε διαβάσεις, ράμπες, πεζοδρόμια, σημάνσεις, ακόμα και στα λεωφορεία που χρησιμοποιούνται για τη δημοτική συγκοινωνία.

Ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, έχει επισκεφτεί πολλές φορές το ειδικό σχολείο που βρίσκεται στον Δήμο μας, έχει συζητήσει με τη Διευθύντρια κα Κανελλοπούλου, τους καθηγητές, αλλά και τους γονείς για την εγκατάλειψη και τις ακατάλληλες συνθήκες που επικρατούν. Με προσωπικό ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης έχει ήδη από τη θέση της αντιπολίτευσης φέρει το θέμα στο προσκήνιο.