Αγαπητοί συνδημότες,

Καθένας από εμάς, με την ψήφο του, καθορίζει την πορεία του δήμου μας έως το 2023.

Είμαι περήφανος που η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ από το 2014 έως σήμερα είχε καθημερινή δράση σε όλους τους τομείς και πολιτισμένη σταθερή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας. Στον 5ετή απολογισμό του έργου μας, από τη θέση της αντιπολίτευσης, αποδεικνύεται το αμείωτο ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είμαστε η μοναδική παράταξη, η οποία παρουσιάζεται, με ξεκάθαρο αναλυτικό και πλήρως τεκμηριωμένο σχεδιασμό για τη διοίκηση και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις μας από την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμά μας, με τίτλο «Σχεδιασμός για τη Διοίκηση 2019-2023», διαρθρώνεται σε 18 θεματικούς τομείς και αποτελεί τη γραπτή δέσμευσή μας απέναντί σας.

Ήταν συνειδητή επιλογή μου, το 100% των υποψηφίων του συνδυασμού μας να είναι νέα πρόσωπα, άφθαρτα και χωρίς διαπροσωπικές ή πολιτικές αγκυλώσεις, κινούμενος μακριά από τις μέχρι σήμερα λογικές. Ήταν επίσης επιλογή μου, να κινηθούμε έξω από κομματικές γραμμές δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με αποκλειστικό γνώμονα τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει ο καθένας ξεχωριστά.

Στις 26 Μαΐου ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό διοίκησης που εμπεριστατωμένα παρουσιάζουμε και να επιτύχουμε την ποιότητα της καθημερινότητας που όλοι θέλουμε.

Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου