Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών ήταν ξεκάθαρα, δίνοντας στον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς ποσοστό 43,60%, ενώ η παράταξή μας, τριπλασιάζοντας τη δύναμή της στο νέο δημοτικό συμβούλιο, έλαβε ποσοστό 10,15% και 3 έδρες.

Αργά χθες βράδυ, ο επικεφαλής της παράταξής μας, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, ευχαρίστησε τους στενούς του συνεργάτες και τους υποψηφίους του συνδυασμού του για τον πολιτισμένο, ειλικρινή και σοβαρό προεκλογικό αγώνα, ενώ δήλωσε μέσω του προσωπικού του facebook “Εκ μέρους της παράταξής μας και όπως επιβάλλει ο πολιτισμός μας, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Βαγγέλη Μπουρνούς για το υψηλό ποσοστό του στα αποτελέσματα.”

Αργότερα μετέβη στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου για να δώσει και προσωπικά τα συγχαρητήριά του στον κ. Μπουρνούς και σε ολόκληρη την ομάδα του.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και που αναγνώρισαν στην ομάδα μας την προσπάθεια, τη μεθοδικότητα και την ουσιαστική πολυετή συνεισφορά μας στην τοπική κοινωνία της Ραφήνας και του Πικερμίου.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Γραφείο επικοινωνίας
Καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου