Η εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκε, με τους δημότες να δίνουν με την κρίση τους ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα που στα πλαίσια της δημοκρατίας οφείλουμε όλοι να αποδεχθούμε. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ότι η σύνθεση των νέων δημοτικών συμβούλων αποτελείται από νέα πρόσωπα με διαφορετικές φωνές και οπτικές γωνίες, γεγονός που από μόνο του διασφαλίζει την ορθότερη λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου και του Δήμου μας. Από σήμερα, 27 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από 6 διαφορετικές παρατάξεις, καλούμαστε να συνεργαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να βάλουμε βάσεις ανάπτυξης και να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, μέσα από έναν πολιτισμένο, ειλικρινή και σοβαρό «προεκλογικό αγώνα» που κράτησε για εμάς πέντε ολόκληρα χρόνια και όχι λίγες μόνον ημέρες, κατάφερε, όχι μόνο να τριπλασιάσει τη δύναμη μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με την ξεκάθαρη στάση της και μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις και συμφωνίες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το σύνολο των πολιτών, που τόσα χρόνια υποστηρίζουν τις δράσεις μας και επιβράβευσαν το έργο μας, δίνοντας με την ψήφο τους, τη δύναμη και τα όπλα για την επόμενη μέρα. Σταθερή δέσμευσή μας, προεκλογική και μετεκλογική, είναι να συμβάλουμε τα μέγιστα καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας 2019-2023, με δυναμισμό,  με σκληρή δουλειά, ικανά στελέχη.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Καθηγητής Γεωπληροφορικής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ