Διαβάσαμε στο dimotisnews.gr, την επιστολή της καθηγήτριας Κοινωνικών Επιστημών και συγγραφέα, κυρίας Αρετής Γεωργοσοπούλου.
Την ευχαριστούμε θερμά, τόσο για τα καλά της λόγια για την παράταξη και τον επικεφαλής μας Ανδρέα Βασιλόπουλο, αλλά και για την αναγνώριση της δράσης μας.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τους δημότες με ήθος, υπομονή και επιμονή.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:


Κύριε Διευθυντά,
Μετά την αναπόφευκτη συνένωση του Πικερμίου με την Ραφήνα, εμείς οι κάτοικοι των περιοχών Ντραφίου, Διώνης, Αγίου Σπυρίδωνα και Πικερμίου, με λύπη παρακολουθούμε και με δυσκολία βιώνουμε τις συνέπειες των συμπεριφορών και πράξεων των δημοτικών εκπροσώπων (μας;).
Για να αναφέρω λίγα παραδείγματα. Γίναμε θεατές των αντεγκλήσεων μεταξύ του τότε δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου και του Κεχαγιόγλου με ύβρεις, και φυσικές, βίαιες επιθέσεις μέσα στο Δημαρχείο. Ακούσαμε απειλές από τους τωρινούς δημοτικούς «ηγέτες» για ρεβανσισμό -που προσωπικά βιώνω- και τιμωρία όσων δεν τους στήριξαν. Παρακολουθήσαμε τον απερίγραπτο προεκλογικό αγώνα μισαλλοδοξίας και χυδαίων ύβρεων μεταξύ Μπουρνούς και Φαφούτη με οικτρά σχόλια ακόμα και για φυσικά χαρακτηριστικά -το ύψος- υποψηφίων…………..!!!
Μέσα σ’ αυτή την δύσοσμη ατμόσφαιρα (και δεν αναφέρομαι σε αποφάσεις/πράξεις οικονομικού χαρακτήρα) ξεχωρίζει με το ήθος του, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος που μας έχει κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας και να μην μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει την υπομονή, επιμονή και αντοχή να μας εκπροσωπεί. Ένας αρχηγός παράταξης που διακρίνεται για την ευπρέπειά του, την εγκράτεια αλλά και τις πολλές γνώσεις και ικανότητες.
Είναι άκρως εντυπωσιακό το γεγονός ότι στον προεκλογικό του αγώνα τύπωσε όλη την δράση του σαν αντιπολίτευση. Δεν ήρθε ποτέ σε έντονη αντιπαράθεση με την συμπολίτευση ή υπόλοιπη αντιπολίτευση. Βοήθησε να προχωρήσουν τα όποια προγράμματα ανάπτυξης. Είναι ο μόνος που την επόμενη μέρα συνεχάρει τον Μπουρνού, και ο μόνος που δηλώνει ότι θα στηρίξει τον δήμαρχο στην νέα του θητεία και σε δηλώσεις του στον τοπικό τύπο καλεί όλους μέσα και έξω από το δημαρχείο να βοηθήσουν ενεργά για το κοινό καλό. Δηλαδή, ίχνος στείρας αντιπολίτευσης!
Κρίμα που τόσοι λίγοι φίλοι από την Ραφήνα ψήφισαν την παράταξή του Ανδρέα Βασιλόπουλου. Ας ευχηθούμε την επόμενη τετραετία να ξεπεραστεί η φοβική ψήφος στα «δικά μας ντόπια παιδιά», γιατί έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι …………… «παπούτσι από τον τόπο σου, μπορεί να είναι χιλιομπαλωμένο ή για πέταμα»!
 
Αρετή Γεωργοσοπούλου
Καθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών, Συγγραφέας


Πηγή: https://www.dimotisnews.gr/epistoli_anagnosti_alla_tessera_chronia_ypomonis.php