Στην ετήσια εκδήλωση για την λήξη του Τουρνουά Τένις Ντράφι, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος μαζί με το νεοεκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Τζουμέρκα και τον Δημήτρη Πόθα, ενεργό μέλος της ομάδας μας.

Η αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/07/2019 για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων που φιλοξενεί το κέντρο, έχει καθιερωθεί σαν θεσμός με την λήξη των μαθημάτων της αθλητικής σεζόν και πραγματοποιείται παρουσία της Διοίκησης του Αστικού και Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Γεωργικών Υπαλλήλων “Ο ΠΑΝ” Σ.Π.Ε. στο Ντράφι.

Η καθιερωμένη τελετή απονομής επάθλων από την Διοίκηση, ξεκίνησε με την βράβευση των νικητών του περσινού τουρνουά (λόγω αναβολής της περσινής εκδήλωσης) και ακολούθησε η απονομή των κυπέλων στους φετινούς νικητές αλλά και των επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Βασιλόπουλος αφού συνεχάρη τους αθλητές, συζήτησε μαζί τους αλλά και με τον προπονητή τους κ. Σκαλκωτό για θέματα αθλητισμού και υποδομών, ενώ είχε χρήσιμες και ουσιαστικές συζητήσεις, με την πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κυρία Ρωμαίου, αλλά και με πολλούς από τους κατοίκους του Ντραφίου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος και η Δύναμη Ανάπτυξης θα είμαστε δίπλα τους για να βοηθήσουμε στη λύση των προβλημάτων της περιοχής, με όσα μέσα μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος.