Με εντατικούς ρυθμούς ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνεχίζει τη δράση δωρεάν υποστήριξης τοπικών επιχειρήσεων.

Αυτή τη φορά εξειδικευμένοι συνεργάτες του γραφείου του, βοηθούν δωρεάν τις επιχειρήσεις να υποβάλλουν πλήρη φάκελο και να ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 15-11-2017 & ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ 23-07-2018». Το πρόγραμμα που «τρέχει» από τον Μάιο, επιδοτεί το απολεσθέν εισόδημα μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων για το έτος 2018, με ενίσχυση ύψους από 1.000€ έως 60.000€.

Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις από τη Ραφήνα, το Πικέρμι αλλά και το Μάτι, έχουν ήδη ολοκληρώσει τον αρχικό έλεγχο επιλεξιμότητας, ενώ πολλές έχουν ήδη συγκεντρώσει και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και βρίσκονται στο στάδιο ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης.

Βασικός στόχος του Ανδρέα Βασιλόπουλου είναι να κατατεθούν οι πλήρεις φάκελοι επιδότησης όλων των επιχειρήσεων μέχρι τις 02/08, ώστε να εξασφαλιστεί η επιδότηση των επιχειρήσεων, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη όλα τα αιτήματα θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας υποβολής μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο ουσιαστικός ρόλος που πρέπει και μπορούν να έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στην τοπική κοινωνία.