Ολοκλήρωση της υλοτόμησης, απομάκρυνση των καμένων και λύση στην καθυστέρηση έκδοσης αδειών ζήτησε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος από τον πρωθυπουργό.


Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, για την άμεση λύση που δόθηκε και την απομάκρυνση της καύσιμης ύλης από το οικόπεδο “βόμβα” στην Α’ είσοδο του Νέου Βουτζά στη Ραφήνα, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σημείο.

Ο επικεφαλής μας στη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρωθυπουργό, ενώ μεταξύ άλλων του μετέφερε το αίτημα των κατοίκων να ολοκληρωθεί επιτέλους η υλοτόμηση και απομάκρυνση των καμένων, όπως επίσης και να δοθεί λύση στο θέμα έκδοσης αδειών στην πυρόπληκτη περιοχή.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανέφερε:

“Σήμερα μας επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πολυσυζητημένο οικόπεδο “βόμβα” στην Α’ είσοδο του Νέου Βουτζά στη Ραφήνα. Πέρα από την ικανοποίησή μου για την άμεση λύση που έδωσε στην απομάκρυνση της καύσιμης ύλης, του μετέφερα και το αίτημα να ολοκληρωθεί επιτέλους η υλοτόμηση και απομάκρυνση των καμένων, όπως επίσης και να δοθεί λύση στο θέμα έκδοσης αδειών στην πυρόπληκτη περιοχή. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, βλέπω θετική σκέψη και θετική διάθεση.”


Δύναμη Ανάπτυξης


Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (www.huffingtonpost.gr)