Στον καταπράσινο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καλλιτεχνούπολης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/08/2019, η ορκωμοσία του Δημάρχου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου καθώς και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων Ραφήνας & Πικερμίου.

Στη νέα περίοδο διοίκησης 2019-2023, η ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης, ενισχύει την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 δυνατούς εκπροσώπους: τη Βαλερή Βασιλικού που εκλέχθηκε στη δημοτική ενότητα Ραφήνας και τον Φίλιππο Τζουμέρκα, εκλεγμένο στην δημοτική ενότητα Πικερμίου. Στο πλευρό τους πάντα ο επικεφαλής μας, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, έμπειρος πια στα αυτοδιοικητικά, καθώς ή νέα τετραετία είναι η δεύτερη γι αυτόν.

Την τελετή Ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. κ. Νικόλαος.

Σαν Δύναμη Ανάπτυξης, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων, επιτυχία στο έργο τους με ανοιχτό μυαλό και γνώμονα το καλό της περιοχής και των κατοίκων.

Ειδικά στον Ανδρέα, τη Βαλερή και τον Φίλιππο, ευχόμαστε από καρδιάς να συνδράμουν γόνιμα και παραγωγικά μέσα από το θεσμικό τους ρόλο, στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Καλή θητεία!

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου στο facebook.


ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ