Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού, Αναπτυξιακών προγραμμάτων και Ψηφιακής πολιτικής, θέλω να διαβεβαιώσω το σύνολο των δημοτών Ραφήνας – Πικερμίου, ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα εργαστούμε με στόχο την προστασία της περιοχής, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από τις συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς, συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα της περιοχής και οι βασικοί άξονες ανάπτυξης κατά τη νέα περίοδο. Διαπιστώθηκε σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις των παρατάξεών μας, αλλά και συμπληρωματικότητα σε βασικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για να πάμε τον Δήμο μας σε άλλο επίπεδο την περίοδο 2019-2023.

Από τη θέση της αντιπολίτευσης, την περίοδο 2014 – 2019, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά εργαστήκαμε σκληρά για να προσφέρουμε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς. Από τη θέση του Αντιδημάρχου, με τη δυνατότητα που δίνει ο θεσμικός αυτός ρόλος για συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου μας, στελέχη του κρατικού μηχανισμού και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα.

Αφού ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, νιώθω την ανάγκη να τον συγχαρώ για το ευρύ πνεύμα συνεργασίας που δείχνει επιλέγοντας Αντιδήμαρχο από την παράταξη της Δύναμης Ανάπτυξης και να τον διαβεβαιώσω ότι θα υπάρξει συνεργασία σε πολύ υψηλό επίπεδο επ’ ωφελεία της περιοχής μας και των πολιτών. Τέλος, θέλω να προσκαλέσω το σύνολο της αντιπολίτευσης σε εποικοδομητική συνεργασία, γιατί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι δεδομένο ότι έχουν κοινό στόχο και αγάπη γα τη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος
Καθηγητής Γεωπληροφορικής
Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου