Το παρόν στις εκδηλώσεις του Σαββάτου 7/9 που έλαβαν μέρος στη Ραφήνα, έδωσε ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος μαζί με μέλη της ομάδας μας, τιμώντας έτσι τη εορταζόμενη Ραφήνα αλλά και όλους τους Συλλόγους που διοργάνωσαν υπέροχες παράλληλες εκδηλώσεις:

 

1. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για το Γενέθλιο της Υπεραγίας Ημών Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

“Χρόνια πολλά στη διπλή αυτή εορτή της πόλης μας. Στη μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και στην εορτή της Παντοβασσίλισάς μας.”, έγραψε ο επικεφαλής μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

2. Περιφορά της εικόνας της Παναγίας Παντοβασίλισσας και της εικόνας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.

 


 

3. Στην εκδήλωση της Βγένας “Η «Βγένα» αποχαιρετά το καλοκαίρι” μαζί με την Βαλερή Βαιλικού και την Βασιλική Πρασούλα.“Η Βγένα αποχαιρέτησε το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε για την όμορφη ατμόσφαιρα και την όμορφη παρέα. Και του χρόνου πάλι όλοι μαζι!”, έγραψε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.


 

4. Αμέσως μετά βρέθηκε στο Πάρκο Καραμανλή και στην Κρητική Ρακοβραδιά μαζί με τον Φίλιππο Τζουμέρκα, τη Βαλερή Βασιλικού, τον Δημήτρη Καρασταμάτη, τον Ανδρέα Κυριακόπουλο, την Ελπινίκη Ανδρεάκη, τον Δημήτρη Πόθα, την Μέλπω Δημοτιανίδου και τον Ζήση Κωνσταντινίδη ενώ αναρτώντας τις παρακάτω φωτογραφίες ανέφερε:
“Σύλλογος Κρητών και Α.Ο. Τριγλίας, διοργάνωσαν γλέντι, λαοθάλασσα και ωραία βραδιά στο Πάρκο Καραμανλή. Ένας χώρος με πολλές προοπτικές για την πόλη μας! Η ηχητική όμως όχληση πολύ αργά τη νύχτα στα παρακείμενα σπίτια ειναι κατι που πρέπει πολύ σοβαρά να εξετάσουμε”.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ