Με σύντομη ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, ενημέρωσε για τον έγκαιρο προγραμματισμό συναντήσεων με τις διευθύνσεις των σχολείων του δήμου μας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενημερώνω τους δημότες Ραφήνας και Πικερμίου, ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις μου με τις Διευθύνσεις των σχολείων, ώστε να υπάρξει εγκαίρως η αναγκαία ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα και ο συντονισμός δράσεων. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων μας. Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας προσδοκώ μια γόνιμη συνεργασία με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, για την εξασφάλιση μιας ομαλής σχολικής χρονιάς.

Ανδρέας Βασιλόπουλος


Νωρίτερα, ο επικεφαλής μας βρέθηκε στους αγιασμούς των σχολείων του δήμου μας και με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Με τους σημερινούς αγιασμούς ξεκινά τυπικά η εκπαιδευτική χρονιά στα σχολεία του Δήμου μας. Από τη θέση του νέου Αντιδημάρχου Παιδείας, θέλω να διαβεβαιώσω, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ότι θα έχουμε στενή και τακτική συνεργασία με στόχο ο χρόνος στο σχολείο να είναι όσο πιο γόνιμος γίνεται, το περιβάλλον ασφαλές και ευχάριστο για τα παιδιά μας. Ευχές για καλή σχολική χρονιά σε όλους.”