Με σαρδέλα, κρασί και εκλεκτή παρέα πέρασε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, το βράδυ του Σαββάτου, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις τοπικών συλλόγων.

Η βραδιά ξεκίνησε στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου ο Σύλλογος Αλιέων Ραφήνας διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη πια “Γιορτή της Σαρδέλας”. Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος βρέθηκε εκεί για να τιμήσει το Σύλλογο αλλά και να γευτεί τις νοστιμιές που προσφέρθηκαν, μαζί με τη δημοτική σύμβουλο της Δύναμης Ανάπτυξης Βαλερή Βασιλικού και τα μέλη/φίλους της ομάδας μας Βασίλη Μπελιά, Δημήτρη Καρασταμάτη, Ελένη Μπαλιούση και Ζήση Κωνσταντινίδη, ενώ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “Και του χρόνου παιδιά να είμαστε και πάλι στη «γιορτή της σαρδέλας» στο ψαρολίμανο της Ραφήνας!”.

Στη συνέχεια, το “μενού” της βραδιάς είχε κέφι, τραγούδι, χορό και μπόλικο κρασί στην πλατεία του Αγ. Χριστοφόρου στο Πικέρμι, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου “Δεινοθήριο” διοργάνωσε για 16η χρονιά με μεγάλη επιτυχία την “Γιορτή Κρασιού”. Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος διασκέδασε με φίλους, φίλες και μέλη της ομάδας μας, ενώ χαρακτηριστικά έγραψε σε ανάρτηση του:

“Το κρασί θέλει παρέα, ποσό μάλλον στην παραδοσιακή πλέον γιορτή κρασιού στο Πικέρμι! Συγχαρητήρια στο σύλλογο, στους εθελοντές και στην ορχήστρα! Πάντα τέτοια, πάντα με τόσο κέφι και διάθεση! Και του χρόνου με υγεία!”.

Στην παρέα του μεταξύ άλλων βρέθηκαν η Βαλερή Βασιλικού, ο Δημήτρης Πόθας, η Ελπινίκη Ανδρεάκη και ο Ζήσης Κωνσταντινίδης.

Και του χρόνου!


ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ