ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 15/2/2022

Είναι σύνηθες να βλέπουμε τη δημοτική αρχή να «τρέχει» πίσω από τα «θέλω» των εργολάβων. Οικόπεδο για εργοτάξιο ήθελε η Intrakat για να εκτελέσει έργο 17 εκ. ευρώ, δωρεάν της το παραχωρήσατε. Παρατάσεις ζητούν μικροί και μεγάλοι εργολάβοι, τις παρέχετε αμέριστα, χωρίς να εξετάζετε τις επιπτώσεις για την καθημερινότητα των πολιτών.

Το δίκτυο αποχέτευσης, όμως, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα σε Ραφήνα και Πικέρμι. Δεν επιτρέπεται να κάνετε τις ίδιες προχειρότητες. Ξέρουμε ότι θα σκαφτεί το σύνολο των δρόμων, θα τοποθετηθούν αγωγοί, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Μοναδικός τρόπος να μειωθεί η ταλαιπωρία των πολιτών, όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ο σωστός συντονισμός των εργασιών των εργολάβων.

Βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα βήματα και «τρέχουμε» διότι ξεχάσατε να εντάξετε ολόκληρους δρόμους (π.χ. οδό Ηρώων Πολυτεχνείου) στο κέντρο της Ραφήνας. «Τρέχουμε» διότι ξεχάσατε να προβείτε σε απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (π.χ. οδό Αδαμοπούλου) στο κέντρο του Πικερμίου και ο εργολάβος ξεκινά άμεσα.

Κοιμάστε ήσυχοι όταν συγκαλείτε διά περιφοράς κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για να αποφασιστούν  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα έργο κατασκευής αγωγού αποχέτευσης, το οποίο θα έπρεπε να είναι προ πολλού προγραμματισμένο και σχεδιασμένο; Εμείς δεν κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί όλα γίνονται στο πόδι. Αλλάξτε ρότα. Αφήστε το show, σηκώστε να μανίκια και δείτε σοβαρά το καθήκον σας ως διοίκηση του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr