Με ιστορικά σπορ αυτοκίνητα θα κατακλυστεί το Πάρκο Καραμανλή το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 από τις 14:30 το μεσημέρι. Ο 28ος γύρος Αττικής της Σ.Ι.Σ.Α. έχει ως σημείο αφετηρίας και τερματισμού τη Ραφήνα, ενώ θα διέλθει από Αρτέμιδα, Κουβαρά, Λαύριο, Άγιο Κωνσταντίνο, Καμάριζα, Κορωπί και Πικέρμι (Ντράφι). Μετά από 160 χιλιόμετρα, περίπου στις τις 8μμ, το ράλι θα τερματίσει στο Πάρκο Καραμανλή και θα γίνει η απονομή επάθλων.

Ο κόσμος που θα συγκεντρωθεί στη Ραφήνα θα απολαύσει τα παρατεταγμένα ιστορικά αυτοκίνητα, ενώ επισκέπτες και αγωνιζόμενοι θα χαλαρώνουν σε τοπικά εστιατόρια και καφετέριες.


Για άλλη μία φορά, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, από τη θέση του Αντιδημάρχου Τουρισμού αυτή τη φορά, μαζί με το στενό του συνεργάτη Δημήτρη Καρασταμάτη Αντιπρόεδρο της Επιτροπής για το Βιώσιμο Περιβάλλον, ταρακούνησαν για τα καλά τα νερά της Ραφήνας. Μόλις μερικές ημέρες μετά το άνοιγμα της εστίασης και της αγοράς γενικότερα, κανόνισαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων κ. Μιχάλη Μουζούκη να φέρουν στο Δήμο το σημαντικότερο μονοήμερο ράλι, πόλο έλξης χιλιάδων θεατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου για το ράλι σπορ αυτοκινήτων αντίκας.