ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 22/3/2022

Πιστοί στην έως σήμερα πορεία μας, ενημερώνουμε τους επαγγελματίες Ραφήνας και Πικερμίου ότι βγήκε νέα πρόσκληση για επιδοτήσεις επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID-19. Ο προϋπολογισμός για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που μας ενδιαφέρουν είναι 46.000.000€ και αφορά σε ΚΑΔ οργάνωσης συνεδρίων/ εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/ διασκέδασης/ ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού. Υποβολή προτάσεων από Τετάρτη 16 Μαρτίου έως Παρασκευή 15 Απριλίου, στο Πληροφοριακό Σύστημα http://www.ependyseis.gr/mis.
Στοιχεία της πρόσκλησης μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=86&cs=

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες της Ραφήνας και του Πικερμίου ότι και πάλι με χαρά θα αναλάβουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, ώστε να υποβάλλουν και να επιδοτηθούν.

Για τη συγκεκριμένη δράση ο επικεφαλής της παράταξής μας Ανδρέας Βασιλόπουλος, δήλωσε:
«Με χαρά βλέπουμε την πολιτεία να «ακούει» τις φωνές μας. Η οικονομική ενίσχυση COVID19 επεκτάθηκε και για κλάδους που η προηγούμενη είχε αφήσει απ’ έξω. Στόχος μας να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από την περιοχή μας, ειδικά τώρα που οι οικονομικές πιέσεις απειλούν με λουκέτο τις τοπικές επιχειρήσεις. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη και επαγγελματία που μας χρειάζεται.»

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 6942790900 – www.dynamianaptyxis.gr