ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 11/4/2022

Ο άνθρωπος που κυβερνά τον Δήμο μας με το ψέμα και τους καθημερινούς πολιτικούς ελιγμούς, το έχει ως πρώτο επιχείρημα ότι κάποιος πολιτικός του αντίπαλος ψεύδεται.

Βέβαια, δυστυχώς για εκείνον, υπάρχουν αρχεία στο internet, γιατί το 2019 δεν είναι τόσο παλαιά ημερομηνία, για να μπορέσουν όλοι να διαπιστώσουν ποιος ψεύδεται και ποιος λέει αλήθεια, αρκεί να ανατρέξουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (https://www.syriza.gr/article/id/81097/SYRIZA:-Agwnas-gia-thn-enischysh-ths-Topikhs-Aytodioikhshs-me-ischyres-programmatikes-symmachies-kai-oysiastikh-symmetochh-twn-politwn.html) όπου αναφέρονται για όλη την Ελλάδα οι δημοτικές παρατάξεις και τα άτομα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν οι πολίτες.

Δεν είναι κακό κ. Μπουρνούς ούτε ότι ζητήσατε, ούτε ότι λάβατε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως πολύ κακό «πριν αλέκτωρ λαλήσει» να απαρνείστε κατηγορηματικά τη στήριξη και τη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιλογές δεν είναι ντροπή, όμως η συμπεριφορά σας και τα επαναλαμβανόμενα ψέματα είναι και ντροπή και κατρακύλα. Ραντεβού στις κάλπες του 2023 και τότε θα δείτε ποιον εμπιστεύονται οι πολίτες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr