ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 9/5/2022

Οι ανακρίβειες και τα ψέματα στο δημόσιο λόγο, ειδικά ενός δημάρχου, πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του και δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα. Το σημαντικό της υπόθεσης των τηλεμετρικών στοιχείων παροχής ύδρευσης 3 ημερών που αρνείται πεισματικά να χορηγήσει σε εμένα ως δημοτικό σύμβουλο και στο δίκτυο κατοίκων «Ντράφι» δεν είναι αυτή καθαυτή η άρνηση. Είναι το ότι δήλωνε το Δεκέμβριο του 2021 δημόσια στο RPN ότι “…τα στοιχεία έχουν δοθεί στον κ. Βασιλόπουλο και να είστε βέβαιοι ότι τα έχει ήδη δώσει στους κατοίκους…” ενώ μέχρι σήμερα αγωνίζεται πώς δεν θα δοθούν τα στοιχεία αυτά.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα της διοίκησης ενός δημάρχου που ψευδόμενος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει στοιχεία από την αντιπολίτευση, να διαστρευλώσει την αλήθεια και αδιαφορεί για την διαφάνεια της διοίκησής του.

Στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς κατοίκων και πολίτες δεν ξέρουμε πότε μπορούμε και πότε όχι να εμπιστευτούμε όσα λέγονται από την δημοτική αρχή και τον ίδιο τον κ. Μπουρνούς.

Παραθέτουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της παράταξής μας www.dynamianaptyxis.gr.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr