ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 10/6/2022

“Το γινάτι βγάζει μάτι” λέει ο λαός μας. Με παθολογική εμμονή συνεχίζει ο Δήμαρχος το σήριαλ της άρνησης του να παρέχει τα τηλεμετρικά στοιχεία παροχής ύδρευσης των τριών ημερών διακοπής της υδροδότησης στη διάρκεια των μεγάλων δασικών πυρκαγιών της Αττικής, που άφησαν τον οικισμό Ντράφι χωρίς νερό για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβεστικούς κρουνούς κατάσβεσης σε περίπτωση φωτιάς.

Για άλλη μία φορά η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής έδωσε την έγκριση δικηγορικής δαπάνης για την αναίρεση και της δεύτερης εισαγγελικής παραγγελίας που ζητά από τον Δήμο να παρέχει τα στοιχεία αυτά στους δημότες, τα οποία γραπτώς και προφορικώς έχει επανειλημμένα ζητήσει ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος και τα οποία συστηματικά έχει αρνηθεί ο δήμαρχος, που εμφανίστηκε δημόσια πολλές φορές ψευδόμενος ότι δήθεν τα έχει δώσει, ενώ απουσίαζε από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ την ώρα των ερωτήσεων προς την δημοτική αρχή όταν σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση καταδίκαζε τις πεισματικές μεθοδεύσεις του Δημάρχου.

Είναι ντροπή να ξοδεύονται χρήματα των φορολογουμένων μόνο και μόνο για να υπάρξει αδιαφάνεια και απόκρυψη γραπτών στοιχείων, για τα οποία, όπως για 2η φορά, η Εισαγγελία αποφαίνεται υπάρχει νόμιμο συμφέρον να παρασχεθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες προς τους αιτούντες. Να είναι σίγουρη η δημοτική αρχή ότι θα επιμείνουμε στις ερωτήσεις μας στο ΔΣ και στην διαφάνεια ώστε να χορηγηθούν τα στοιχεία υδροδότησης και στους κατοίκους και σε κάθε δημοτικό σύμβουλο που θα τα ζητήσει. Πρέπει επιτέλους ο κ. Μπουρνούς να πάψει να διασύρει με τις εμμονές του τον Δήμο μας απέναντι στις δικαστικές αρχές και να διασπαθίζει δημοτικές δαπάνες για να καλύπτει τις ανεπάρκειες της διοίκησης του.

Φτάνει πια!

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr