ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 04/6/2022

Το ζήσαμε και αυτό. Η διοίκηση, ή μάλλον η «μη» διοίκηση Μπουρνούς μας χάρισε μία μοναδική εμπειρία. Ορισμός της ανικανότητας ότι απέτυχε να διεξάγει προγραμματισμένη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, «λόγω προβλήματος χρήσης της τεχνολογίας e-presence».

Εγώ ενημερώθηκα για το πρόβλημα από τον Γενικό Γραμματέα και κλήθηκα να βοηθήσω το μεσημέρι της Τρίτης (δηλ. της ίδιας ημέρας που το απόγευμα είχαμε το ΔΣ). Ήταν η ημέρα που επιστρέφαμε οικογενειακώς, οδικώς, από τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας να σώσουμε την τηλεδιάσκεψη, από την ώρα που επέστρεψα μέχρι τις 19:30 ο χρόνος ήταν λίγος.

Δικαίωμα της διοίκησης οι μετακινήσεις προσωπικού. Όμως η απερισκεψία να μην έχει εκπαιδευτεί κανένας άλλος υπάλληλος μέχρι και την ημέρα της προγραμματισμένης συνεδρίασης είναι καταδικαστέα, όπως άλλωστε και το ότι εν έτη 2022 ο Δήμος βρίσκεται χωρίς κανένα υπάλληλο πληροφορικής.

Κύριε Μπουρνούς, στο βωμό της ολιγαρχικής σας διοίκησης, πέφτετε διαρκώς σε ολέθρια σφάλματα, τα οποία πληρώνουν άλλοτε οι υπάλληλοι και άλλοτε οι πολίτες του Δήμου μας.

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr