ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 26/05/2022

Ξαφνικά ο κ. Μπουρνούς, άφησε τις αρνητικές του εμμονές και κατάλαβε ότι δεν είναι εκτός διοικητικών του ορίων ο καταρράκτης του Βαλανάρη και ότι πρέπει να κάνει κάτι για την ανάδειξη και για να μην έχουμε κάθε χρόνο ατυχήματα. Ίσως επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των εξαγριωμένων Ντραφιωτών. Ίσως σέρνεται για άλλη μία φορά πίσω από την πίεση όσων επανειλημμένα ζητάμε ως δημοτική παράταξη. Σίγουρα όμως στα 6 χρόνια διοίκησής του δεν είχε ξανασχοληθεί με το θέμα.

Δυστυχώς ο κ. Μπουρνούς για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυτονόητες υποχρεώσεις του έβαλε την παράταξή του στο δημοτικό συμβούλιο να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το πολιτικό κόμμα “Πράσινο Κίνημα”. Έτσι υπερηφάνως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του Δήμου, ότι «μπαίνει μπροστά» στα προβλήματα των πολιτών, χωρίς να καταλαβαίνει ότι αυτό αποτελεί πρωταρχικό ρόλο της διοίκησης ενός Δήμου.

Όσο κι αν προσπαθεί όμως ν’ αντιστρέψει το ποτάμι της αγανάκτησης εναντίον του, δυστυχώς ο ρους ενός ποταμιού δεν αλλάζει, όσες σοφιστείες και αν επιστρατεύσει.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr