ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 12/10/2022

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μετά τις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO και στο Ζάππειο, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “FAME Road” προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τη Ραφήνα και το Πικέρμι, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ιταλίας.

Στο Ρίμινι, από 12 έως 14 Οκτώβρη στη διεθνή έκθεση ΤΤG Travel Experience, η περιοχή μας προβάλλεται στο περίπτερο C1/Stand 179. Τour operators απ’ όλο τον κόσμο, γνωρίζουν την περιοχή μας, παρακολουθώντας υψηλού επιπέδου video και διαβάζοντας τα εξαιρετικά ενημερωτικά έντυπα που αναφέρονται στην ιστορία της περιοχής μας και στο βιωματικό τουρισμό (περιήγηση στη φύση και την ιστορία της Ραφήνας και του Πικερμίου με παραθαλάσσιες και ορεινές πεζοπορικές διαδρομές, ψάρεμα, τοπική αγορά).

«Η περιοχή μας είναι ένας όμορφος τόπος με απεριόριστες δυνατότητες. Με τη δυναμική παρουσία μας στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ιταλίας, εφαρμόζουμε εμπράκτως για άλλη μια φορά τη στρατηγική της παράταξης μας, για βιώσιμη ανάπτυξη» δήλωσε ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr