ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 07/10/2022

Αγαπητοί φίλοι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου,

Ένα χρόνο πριν από τις εκλογές του 2023, παλαιοί και νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, πραγματοποιήσαμε την πρώτη στα χρονικά του Δήμου, δημόσια συνάντηση εργασίας, πιστεύοντας ότι οι ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες αποτελούν ένα προσκλητήριο από το οποίο δεν μπορεί να λείψει κανείς που θεωρεί επιτακτική ανάγκη την δημοτική αλλαγή. Στην πρώτη αυτή συνάντηση, συζητήσαμε για τα προβλήματα του Δήμου, εκφράσαμε τις απόψεις μας και καταθέσαμε προτάσεις. Όλα αυτά τα επεξεργαζόμαστε για να αποτελέσουν το προεκλογικό πρόγραμμά που σύντομα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα υλοποιήσουμε.

Για περισσότερα από δέκα (10) χρόνια, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου με τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και αξιοπρέπεια, αλλά και δίπλα σε κάθε πρόβλημά σας με δράσεις ουσίας, τιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δίνουμε λύσεις.

Ο Δήμος είναι το τοπικό κέντρο των αποφάσεων που καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας. Είμαστε η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και με ΔΗΜΑΡΧΟ τον ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Όλοι ΜΑΖΙ θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr