ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 04/10/2022

Ένας δήμαρχος ο οποίος σύντομα θα καθίσει στο εδώλιο για να απολογηθεί για τις πράξεις και τις παραλείψεις του, που είχαν ως αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2018 να χαθούν 102 ψυχές, ένας δήμαρχος ο οποίος δεν έλαβε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τον Ιούλιο του 2022, η καταστροφική πυρκαγιά και οι τραγικές συνέπειές της σε Ντράφι και Διώνη, ήλθε με τη προσφιλή τακτική του, προκειμένου να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για ακόμη μια φορά και με μια εισήγηση που συντάχθηκε στο πόδι, να παρουσιάσει ως κατεπείγον το θέμα της εγγραφής χρημάτων στον προϋπολογισμό προκειμένου να διανεμηθούν τα επιδόματα άμεσης βιοτικής ανάγκης στους πυρόπληκτους του Ιουλίου 2022.

Ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει η Δημοτική Αρχή, να συζητηθεί σε μια προγραμματισμένη και κανονική συνεδρίαση για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.
Ο χρόνος των τριών ημερών που απαιτείται για μια κανονική συνεδρίαση δεν είναι απαγορευτικός, όταν οι κάτοικοι που επλήγησαν περίμεναν επί δύο μήνες.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δεν μειοψήφησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να μην μοιραστούν τα επιδόματα άμεσης βιοτικής ανάγκης στους πυρόπληκτους του Πικερμίου, της Διώνης και του Ντραφίου.
Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αντέδρασε απέναντι στη τακτική της δημοτικής αρχής που με κατεπείγουσες συνεδριάσεις έρχεται εν κρυπτώ, με ασαφείς εισηγήσεις και με «πολιτικό» δόλο να καλύψει τις ανεπάρκειες της.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr