ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 28/09/2022

Η δημοτική αρχή σκόπιμα και προκειμένου να αποφύγει τις εξηγήσεις, τον διάλογο και την κριτική από την αντιπολίτευση, κατέφυγε στη προσφιλή σε αυτή μέθοδο τηλεφωνικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου (27/9/2022) που είχε ως θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την 18η αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Με e-mail που μας στάλθηκε, ζήτησε από εμάς να εγκρίνουμε την μεταφορά συνολικού ποσού 155.000€ περίπου, από κάποιους κωδικούς σε κάποιους άλλους, χωρίς όμως να έχει συνημμένα τα στοιχειώδη παραστατικά ή κάποιο στοιχείο που να τεκμηριώνει την ανάγκη για αναμόρφωση. Με απλή ανάγνωση της εισήγησης, διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ποσά τα οποία εκτός από τα ερωτηματικά που προκαλούν, δείχνουν και την «πολιτική» της Δημοτικής Αρχής. Μια «πολιτική» που βασίζεται στην αδιαφάνεια και την πονηριά.

Καταψηφίσαμε την 18η αναμόρφωση του προϋπολογισμού γιατί εμείς στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πιστεύουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για μια άλλη πορεία και λειτουργία στα οικονομικά του Δήμου, πιο διαφανής, πιο δημοκρατική και κυρίως πιο συμμετοχική.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr