ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 27/09/2022

Η ερώτηση του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου στην τελευταία συνεδρίαση του δημ. Συμβουλίου ήταν σαφής (εδώ) και αφορούσε την ανακατασκευή του πεζοδρομίου που βρίσκεται στο 1ο – 4ο Δημ. Σχολείο Ραφήνας, επί της Λεωφ. Χρυσοστόμου Σμύρνης.
ΑΒ: «Επειδή ακούστηκε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το “Lidl”, θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει – από τους Αντιδημάρχους – εάν αυτό έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή ως δωρεά για να μπορέσει να εκτελεστεί και ποιος έδωσε την άδεια να γίνει αυτό το έργο;»

Ο λόγος δόθηκε στον Αντιδήμαρχο Σ. Πάντζα, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Α. Βασιλόπουλου (εδώ). Ο Αντιδήμαρχος είπε κυριολεκτικά ότι ήθελε στην υποτιθέμενη απάντησή του χωρίς καμμία απολύτως αναφορά στο ερώτημα του Α. Βασιλόπουλου περί της δωρεάς του “Lidl”. Όταν ο Α. Βασιλόπουλος με ήρεμη φωνή επανήλθε λέγοντας «αναφέρεστε στο πεζοδρόμιο, μπροστά από τα σχολεία;», ο Σ. Πάντζας υψώνοντας την φωνή του, εκνευρισμένος συνέχισε να λέει τα δικά του, χωρίς ποτέ να απαντήσει εάν το πεζοδρόμιο μπροστά από το 1ο – 4ο Δημ. Σχολείο ανακατασκευάστηκε με δωρεά του “Lidl”.

Συνειδητοποιεί άραγε ο κ. Δήμαρχος ότι με αυτή την τακτική των «θολών» απαντήσεων, των υπεκφυγών και του αποπροσανατολισμού που ακολουθούν ορισμένοι Αντιδήμαρχοί του, εκθέτουν τον ίδιο ή να υποθέσουμε – ακόμη χειρότερα – ότι αυτή είναι η τακτική της δημοτικής αρχής;

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr