ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 12/09/2022

Οι μαθητές της Ραφήνας, που πηγαίνουν στο 1ο και 4ο δημοτικό σχολείο, στο νηπιαγωγείο, αλλά και στο Γυμνάσιο – Λύκειο, βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν αντίκρυσαν το πεζοδρόμιο του σχολικού συγκροτήματος και του απέναντι καταστήματος LIDL να έχουν ξηλωθεί ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να περπατούν στο οδόστρωμα μαζί με την αυξημένη κίνηση των οχημάτων.

Πρέπει να καταγγείλουμε για άλλη μία φορά την έλλειψη σχεδιασμού, γιατί τέτοια έργα έπρεπε να γίνονται τις ημέρες των σχολικών διακοπών, αλλά και την έλλειψη των προβλεπόμενων μέτρων ώστε παρά το εργοτάξιο που έχει δημιουργηθεί να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση των πεζών. Η διοίκηση Μπουρνούς οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Είναι εμφανής η αγωνία του κ. Μπουρνούς να επιδείξει έργο. Να αποδείξει ότι έστω και τελευταία στιγμή αλλάζει κάτι στην πόλη. Ειδικά τώρα που όλοι κατάλαβαν ότι τα μόνα έργα που παρουσίαζε ως δικά του, της Αττικής οδού, του Προαστιακού και της αποχέτευσης, είναι έργα της Περιφέρειας και του Υπουργείου. Πρέπει όμως κάποιος να είναι «πολύ λίγος» για να βάλει σε προτεραιότητα τα έργα βιτρίνας έναντι της ασφάλειας εκατοντάδων μαθητών.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr