ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 09/09/2022

Ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος με ανακοίνωσή του, δηλώνει την οργή και την αντίθεσή του στις μεθοδεύσεις της διοίκησης Μπουρνούς που οδηγούν τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο σε συρρίκνωση και διάλυση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Ανίκανος να δώσει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα, ικανός όμως να «πουλήσει» τους τοπικούς επιχειρηματίες, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ο κ. Μπουρνούς. Η υπαίθρια αγορά που στήθηκε στην πόλη της Ραφήνας, έρχεται σε αντίθεση με τη βιωσιμότητα της τοπικής αγοράς, προκαλώντας ασφυξία στις τοπικές επιχειρήσεις, εκνευρισμό στους οδηγούς που δεν έχουν που να παρκάρουν και κακή εικόνα για όλη την πόλη.
Είναι ντροπή ένας δήμαρχος να βάζει μπροστά από το καθήκον την εμπάθεια του απέναντι στους εμπόρους που πολιτικά δεν τον στηρίζουν, κάνοντας κινήσεις πανικού και εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα.
Ως παράταξη, από το 2014 σταθερά, κάνουμε πράξη όλα εκείνα που έπρεπε να κάνει η δημοτική αρχή. Εμείς κάνουμε δύο βήματα εμπρός και δυστυχώς η διοίκηση Μπουρνούς τρία βήματα πίσω. Εάν διαλυθεί ο εμπορικός ιστός της πόλης δύσκολα ξαναφτιάχνεται
.”

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr