ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 18/07/2022

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα “ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ” που διοργάνωσε το OnCamera.gr στο ξενοδοχείο Αύρα σήμερα. Συντονιστής αυτής της πρωτοβουλίας ήταν ο επικεφαλής της παράταξής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Η εισαγωγή έγινε από τον αντιπρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αρτέμιδος και μέλος του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας, Σάββα Ιωαννίδη. Την θέση της γυναίκας στην αγορά εργασίας ανέλυσε η υποψήφια βουλευτής την ΝΔ και πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Βάσω Κόλλια. Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ERFC, Νίκος Πετρόπουλος, αναλύοντας τις ευκαιρίες μέσα από τις επιδοτήσεις. Η life coach και ειδική σε θέματα HR Γκρέις Χατζίκου, έδωσε συμβουλές για την σύνταξη ενός σωστού βιογραφικού. Σειρά είχε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος, Μάριος Βογιατζής, ο οποίος ανέλυσε τις τεχνικές για αποτελεσματική συνέντευξη και τη γλώσσα σώματος ενός συνεντευξιαζόμενου.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είπε μεταξύ άλλων: “…είναι λοιπόν καθήκον μας και μπορούμε να κάνουμε πράγματα ως μονάδες, ο δήμος ως φορέας και τα διάφορα πρόσωπα του δημοσίου να βοηθήσουμε τους νέους της περιοχής μας να βγουν στην αγορά εργασίας και βρουν δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει ή στο αντικείμενο που θέλουν κοντά στην περιοχή που μένουν και με προοπτικές εξέλιξης. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η περιοχή μας έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να αναπτυχθεί, και είναι καθήκον μας να το κάνουμε”.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr