ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 31/10/2022

Με τρομερή καθυστέρηση και με μεγάλη προχειρότητα όπως αποδείχθηκε, ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Συμπαρίσταμαι στους συγγενείς των 104 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αναμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης.

Δυστυχώς όμως, όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας του τελευταίου χειμώνα αλλά και στη πυρκαγιά του Ιουλίου στο Ντράφι, επιβεβαιώνουν από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας, ακόμη και ο Δήμαρχος, ο οποίος αν και είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι απέδειξε ότι εξακολουθεί με προχειρότητα να αντιμετωπίζει τα θέματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.

Αγωνιώ μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες μας για το ενδεχόμενο μίας νέας τραγωδίας βάζοντας ψηλά στην ατζέντα τον δημοτικό τεχνοκρατικό σχεδιασμό επαρκών μέσων και πόρων πυρασφάλειας.

Δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι η οποία στοίχισε τη ζωή σε 104 άτομα, ενώπιον του ΣΤ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI)

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
υπ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr