Ψεύτης και παραπλανητικός ακόμη και στον δήθεν απολογισμό του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 28/11/2022

Απολογισμό δεν κάνατε κ. Μπουρνούς διότι δεν τηρήσατε καμιά από τις προϋποθέσεις του Νόμου 3463/2006 (αρ. 217, με τις τροποποιήσεις του) που αναφέρουν ότι θα έπρεπε ο απολογισμός να γίνει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σε χώρο που θα επιλέξει ως καταλληλότερο το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν αναφερθήκατε σε έργα που υλοποιήσατε, αλλά για έργα που θα κάνετε το 2023-28. Καπηλευτήκατε ξεδιάντροπα μπροστά στους άφωνους προσκεκλημένους σας, τα έργα της περιφέρειας και του κράτους. Φτάσατε μέχρι του σημείου να λέτε ότι μετά το 2018 έχουμε το πλέον σύγχρονο «Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας» ξεχνώντας να αναφερθείτε στην ανικανότητά σας, η οποία προκάλεσε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στο ορεινό Πικέρμι.

Κάθε φράση της απολογίας σας, είχε είτε ένα «θα γίνει», είτε μια ανακρίβεια, είτε ένα ψέμα. Στο δημοτικό συμβούλιο εξακολουθείτε να οφείλετε ένα απολογισμό, όπως ορίζει ο νόμος και ελπίζω να μην αποδειχθεί ότι η προσωπική σας φιέστα έγινε με χρήματα του δημοσίου και οι τηλεφωνικές κλήσεις-προσκλήσεις, σχετίζονται με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Μετά από 7 χρόνια διοίκησης το μόνο που έχετε στο ενεργητικό σας είναι 104 νεκροί, λόγος για τον οποίο είστε υπόδικος και δεν θα έπρεπε να παραβρεθεί κανένας από τους παραπλανημένους προσκεκλημένους σας, αν τιμούσαν τη μνήμη τους.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr