ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 1/12/2022

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022, συζητήθηκε αίτημα της INTRAKAT «Περί προσωρινής παραχώρησης δημοτικού χώρου στο πλαίσιο του έργου “Διευθέτηση – Οριοθέτηση Ρέματος Ραφήνας” και αποδοχή των ανταποδοτικών έργων και εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στον παραχωρούμενο χώρο και στον όμορο αδειοδοτημένο χώρο διαχείρισης ΑΣΑ».

Στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά στο παραπάνω θέμα, με έκπληξη είδαμε ότι, ακόμα και οι δημοτικοί σύμβουλοί που εμπιστευθήκαν την εισήγηση και τα λεγόμενα του κυρίου Μπουρνούς εξαπατήθηκαν. Στην εισήγηση που δόθηκε αλλά και κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ουδέ ποτέ αναφέρθηκε κάτι που αφορά σε τοποθέτηση φωτοβολταϊκής συστοιχίας (για την οποία δεν είμαστε αντίθετοι) ως ανταποδοτική παροχή. Επίσης όπως προκύπτει από την εισήγηση, ο πίνακας με την κοστολόγηση των ανταποδοτικών εργασιών της INTRAKAT αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ακριβής.

Η προχειρότητα με την οποία ο κ. Καλφαντής υπεραμύνθηκε της αξιοπιστίας της πρότασης της INTRAKAT θέτει ερωτηματικά.

Τελικά ο πίνακας εργασιών άξιζε 550.000 ευρώ; Διότι στην απόφαση στα 550.000 «χώρεσαν» μαγικά και τα φωτοβολταϊκά.

Γι’ αυτό ζητούσε ο κ. Βασιλόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο την εκτίμηση της τεχνικής υπηρεσίας.

Όλα αυτά καταδεικνύουν την πονηριά με την οποία ο Ευάγγελος Μπουρνούς αντιμετωπίζει τα θέματα που αφορούν τον δήμο αλλά δείχνουν και την διάβρωση των δημοτικών συμβούλων που ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει.

Κύριε Μώρο ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου πότε θα σταθείτε στο ύψος σας και θα πείτε όχι στις αυθαιρεσίες Μπουρνούς;

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr