ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 03/02/2023

Η νέα προσωπική και αβάσιμη επίθεση του Αντιδημάρχου Επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής Μπουρνούς, προς το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, δείχνει τη γνωστή πλέον πολιτική αγωνία τους. Επίσης η χρησιμοποίηση μίας φωτογραφίας του 2020, μάταια επιχειρείται να συνδεθεί με την διαφωνία μας για το αθλητικό αυτό κέντρο. Η διαφωνία μας δεν είναι για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου, αλλά για την άνευ όρων παραχώρηση του 50% της χρήσης του.

Επίσης, σημειώνουμε τα παρακάτω:

1. Από το 2018 η δημιουργία ενός Αθλητικού Κέντρου ΑμΕΑ ήταν και είναι στις προτάσεις της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
2. Το 2020 ο κ. Μπουρνούς, αν και μάλλον το είχε προσυμφωνημένο, δεν είχε ανακοινώσει σε κανέναν τα κρυφά του σχέδια για παραχώρηση του 50% της χρήσης του αθλητικού μας κέντρου στο κράτος.
3. Το 2020 ολόκληρη η παράταξή μας χαιρέτισε την παρουσίαση των σχεδίων του Παραολυμπιακού Κέντρου ΑμΕΑ, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του για τους ΑμΕΑ αθλητές, αλλά και την περιοχή μας.
4. Σήμερα, το 2023 υπάρχει αποδεδειγμένη και εκπεφρασμένη βούληση της δημοτικής Αρχής Μπουρνούς να παραχωρήσει το 50% των ωρών χρήσης της αθλητικής εγκατάστασης στο κράτος.

Εμείς θέλουμε όλοι οι αθλητικοί χώροι να καλύψουν πρωτίστως τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και προφανώς των ΑμΕΑ για τα οποία γίνεται ειδική πρόβλεψη στον νέο αθλητικό χώρο στην Αρίωνος, και μετά να εξετάσουμε τρόπους ευρύτερης – εκτός της περιοχής μας – αξιοποίησης.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr