Βάζουμε τέλος στη παρωδία των δημοτικών συμβουλίων και κοινοποιούμε video από τις συνεδριάσεις, για να γνωρίζει ο κάθε δημότης τι πραγματικά συμβαίνει.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Φεβρουαρίου 2023 και με θέμα τη Πολεοδομική Μελέτη του Πικερμίου ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες δυστυχώς θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον του Πικερμίου.
Στη συνεδρίαση είδαμε ένα δήμαρχο με μια αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά, με κύριο σκοπό να μην αποκαλυφθούν όλα όσα σχεδιάζει εις βάρος των κατοίκων.

Χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν το γεγονός – όπως θα δείτε και στο τέλος του σχολιασμού – ότι στις ερωτήσεις και απορίες δημοτικών συμβούλων και πολιτών, αντί να απαντά ο μελετητής απαντούσε ο δήμαρχος, ενώ κάποια στιγμή που πήγαν οι δημότες να δουν ένα ξεκάθαρο σχέδιο, διότι μέχρι τότε έβλεπαν τα “θαμπά” σχέδια Μπουρνούς, ο Δήμαρχος σηκώθηκε από τη καρέκλα του προκειμένου να το πάρει πίσω.

Η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” έχοντας έρθει σε επαφή και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις των κατοίκων του Πικερμίου, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να βάλει τις βάσεις για ένα σωστό πολεοδομικό σχεδιασμό.