Είναι τραγικό, όταν ο κ. Μπουρνούς όχι μόνο αποτυγχάνει να συνεργαστεί με τον Εμπορικό Σύλλογο, τους πολιτιστικούς και άλλους φορείς για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και στη συνέχεια, να φορτώνει την αποτυχία του στους άλλους.

Η έλλειψη συνεργασίας, η οποία αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του δημάρχου, μπορεί να θεωρηθεί ως άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του δήμου και την προώθηση της τοπικής οικονομίας, καθώς οι επιτυχημένες εκδηλώσεις προσελκύουν και επισκέπτες στο δήμο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του γειτονικού δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, οποίος κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Εμείς στη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» αναγνωρίζοντας την αξία των πολιτιστικών αλλά και των υπολοίπων συλλόγων και φορέων και τον ρόλο τους στην προώθηση της τοπικής κουλτούρας και οικονομίας, θα είμαστε δίπλα τους προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του δήμου μας.