ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 15/03/2023

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος “έστησε” ένα φραστικό επεισόδιο εναντίον μου, σε μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθειά του να επιβιώσει πολιτικά. Έβαλε την Ράνια Δημητριάδη, τη φωνή της οποίας δεν είχαμε ακούσει ποτέ ως σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να κάνει ερώτηση! Η ερώτηση ήταν για την ανησυχία του κόσμου της Ραφήνας σχετικά με τη νομιμότητα ή όχι του κοιμητηρίου Ραφήνας, μετά από αίτημα της παράταξής μας να ελεγχθεί – προκειμένου επιτέλους να αδειοδοτηθεί – η επέκταση και συνολικά το κοιμητήριο. Αξίζει να σημειώσω ότι πολύ πρόσφατα ο Δήμαρχος, ψευδόμενος, είπε ότι κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση, μη καταλαβαίνοντας ότι έτσι «ανοίγει» τον φάκελο του κοιμητηρίου.

Αυτή τη φορά σκαρφίστηκε ένα πολιτικά αστείο επιχείρημα για να αποφύγει την αντιπολίτευση που του ασκεί η παράταξή μας. Ισχυρίστηκε ότι επειδή τον διέκοψα κατά τη διάρκεια της αβάσιμης και ατελείωτης φραστικής του επίθεσης στο πρόσωπό μου, στο μέλλον δεν θα απαντά στις ερωτήσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υποστηρικτή βέβαια δεν βρήκε ούτε στο πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που άμεσα διαχώρισε τη θέση του.

Ο έλεγχος της Δημοτικής Αρχής θα συνεχίσει να είναι ουσιαστικός, επίμονος και τεκμηριωμένος. Κατανοούμε τον πανικό του κ. Μπουρνούς, όταν πιάνεται συνεχώς να λέει δημόσια ψέματα και την ανάγκη του να κρυφτεί γιατί δεν μπορεί να πει την αλήθεια για τις ανεπάρκειες της διοίκησης του. Ψευδόμενη και κρυπτόμενη, φυγομαχεί η Δημοτική Αρχή, γιατί κάθε φορά που προσπαθεί να απαντήσει εκτίθεται ανεπανόρθωτα και αυτός, και οι ανησυχούντες για το εκλογικό μέλλον τους, Δημοτικοί Σύμβουλοί του. Ότι και να κάνει, είναι υπόλογος για τις πράξεις και τις παραλήψεις του και θα υποστεί τον δημόσιο έλεγχο μας, καθώς αυτό οφείλουμε στην εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι δημότες με την ψήφο τους. Υπομονή κ. Μπουρνούς, λίγοι μήνες σας απομένουν μέχρι τις εκλογές…

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
υπ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr