Ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μαραβελίδη, εμφανίστηκε την Τετάρτη 08/05/2019, στην εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και μίλησε ζωντανά, εφ' όλης τις ύλης, λίγες μέρες πρίν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08/05/2019, 18:55 - 19:50, ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.


Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Η εφημερίδα "ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" παρουσίασε το πρώτο μέρος του προγράμματος μας. που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει του 9 πρώτους τομείς ενδιαφέροντος:

1. Αναδιοργάνωση υπηρεσιών
2. Λειτουργία του Δήμου
3. Τοπική οικονομία & ανάπτυξη
4. Επιχειρηματικότητα
5. Ευρωπαϊκά κονδύλια & ΕΣΠΑ
6. Επικοινωνία με τους πολίτες
7. Κοινωνική πρόνοια
8. Καθημερινότητα
9. Ανεργία - ευκαιρίες εργασίας

Με σχεδιασμό και σωστή τεκμηρίωση, η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου μας με δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο!


Διαβάστε το online εδώ:

https://www.dynamianaptyxis.gr/programma2019-a

"Ανοδικά κινείται η Δύναμη Ανάπτυξης του Βασιλόπουλου, ο οποίος συνεχίζει επίμονα ένα πρωτόγνωρο πείραμα που κερδίζει τον κόσμο. Κατάφερε να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο από καινούργια άτομα με βαρύ βιογραφικό, στοχεύοντας να αλλάξει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ενώ αχτύπητο «όπλο» του είναι και το πρόσφατο έντυπο απολογισμού δράσης της παράταξής του, που αποδεικνύει την ομολογουμένως δύσκολη τροχιά δημιουργικής αντιπολίτευσης στην οποία κινήθηκε την 5ετία που πέρασε".


 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, το Σάββατο 20/04 στην ΕΡΤ 2, καλεσμένος του δημοσιογράφου Χρήστου Παγώνη στην εκπομπή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο επιστημονικός υπεύθυνος του ερευνητικού προγράμματος, εξηγεί για το ALERT247.gr, το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης κατοίκων για περιπτώσεις έκτακτων αναγκών, μετά τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/04/19 στις 14:00 στην ΕΡΤ2, στην εκπομπή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

 

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μαραβελίδη, εμφανίστηκε την Παρασκευή 19/04/2019, στην εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και μίλησε ζωντανά, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, την απόφαση του να διεκδικήσει τη δημαρχία, αλλά και γιατί η επιλογή των δημοτών αυτή τη φορά είναι καθοριστική για το μέλλον του δήμου μας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/2019, 18:55 - 19:50, ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.


Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Ο καθηγητής και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος της Σοφίας Παραδείση και του Σπύρου Σταθάκη, μίλησε στην εκπομπή Εκρηκτικό Δελτίο για τη διαφορετικότητα της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, την ανάγκη για νέα πρόσωπα και νέο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων των κατοίκων, ειδικά μετά τη φονική πυρκαγιά, αλλά και για το οργανωμένο πλάνο διοίκησης που προτείνει και περιγράφεται αναλυτικά στο πρόγραμμα του.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος την Παρασκευή 05/04/2019 στην εκπομπή Politics του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, την γενικότερη έλλειψη στρατηγικών αντιμετώπισης στην περιοχή, ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου αλλά και την εγκληματικότητα.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλά στο δημοσιογράφο Γιάννη Αντύπα και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6 για το καινοτόμο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης ΠΥΡSOS - Alert 24/7 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά στη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας πυρασφάλειας που διοργάνωσε στη Ραφήνα την Κυριακή 31/03/2019.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλά στον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM 97.8, για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς, με αφορμή τη ενημερωτική ημερίδα πυρασφάλειας που διοργάνωσε στη Ραφήνα την Κυριακή 31/03/2019. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας ο Ανδρέας Βασιλόπουλος εξηγεί, μέσα από την ιδιότητα του καθηγητή Γεωπληροφορικής, τα μέτρα που χρειάζεται να λαμβάνουν οι δήμοι ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

 

Η εκπομπή μεταδόθηκε Την Τετάρτη 03/04/2019.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του δημοσιογράφου Κωνταντίνου Μαραβελίδη, συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής ekloges24.gr και μίλησε για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου. Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά την Τετάρτη 03/04/2019 από τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Το ΕΘΝΟΣ και ο δημοσιογράφος Στέλιος Βογιατζάκης επαναφέρουν και προβάλλουν το θέμα του ιστορικού οδοδείκτη της μαραθώνιας διαδρομής, για την αποκατάσταση του οποίου είχε κάνει σημαντική παρέμβαση ο επικεφαλής μας, Ανδρέας Βασιλόπουλος. Η µαρµάρινη πλάκα, που έδειχνε το 25ο χλµ. της πρώτης σύγχρονης µαραθώνιας διαδροµής, αποκολλήθηκε από το χώµα και έπαθε σοβαρές ζηµιές. Για μεγάλο χρονικό διάστηµα βρισκόταν στο ίδιο σηµείο, πεσµένη και εγκαταλελειµµένη στην τύχη της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μνηµείο των Δροµέων του Μαραθωνίου, επί της λεωφόρου Μαραθώνος.
 
''Ο οδοδείκτης ήταν στη θέση του, αγνοηµένος αλλά άσπαστος και αυτή τη στιγμή είναι σπασµένος και µακριά από τη θέση του. Αυτό το οποίο συνέβη είναι ότι έγινε µια καταστροφή και απλώς ο οδοδείκτης µεταφέρθηκε σε ένα άλλο µέρος, χωρίς να ληφθεί µέριµνα για την προστασία και την αποκατάστασή του. Χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο για τη διαδροµή του ιστορικού µαραθωνίου, στο οποίο περιλαµβάνεται η αποκατάσταση του οδοδείκτη και η επανατοποθέτηση στο σηµείο όπου βρισκόταν για περισσότερα από 120 χρόνια'', δηλώνει στο Έθνος ο κ. Βασιλόπουλος.
 
Ο επικεφαλής μας είχε στείλει επιστολή στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, στην οποία γνωστοποιούσε ότι μετά από επικοινωνία του µε το Τµήµα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Αττικής, προσφέρθηκε το τµήµα να αναλάβει δωρεάν την αποκατάσταση της ζηµιάς και τη συντήρηση του ιστορικού µνηµείου.
 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συνεργασία του επικεφαλής της ομάδας μας Ανδρέα Βασιλόπουλου και του γνωστού ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου παρουσιάζεται στο τεύχος 49 της εφημερίδας ΖΩ (έκδοση 1 Μαρτίου 2019)

Στα μυστικά της μοριακής βιολογίας και της εφαρμοσμένης βιοϊατρικής έρευνας είχαν την ευκαιρία να μυηθούν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ραφήνας. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος DAYLIGTHING RIVERS οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης λυκείου επισκέφτηκαν την Ιατρική Σχολή στην περιοχή του Γουδή, με πρωτοβουλία του καθηγητή και υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Ανδρέα Βασιλόπουλου σε συνεργασία με τον καθηγητή Αντώνη Λαζαρή.

Κύριοι, τα χρήματα που δίνει ο Δήμος κάθε χρόνο στα αθλητικά σωματεία, δεν είναι δικά σας. Δεν δικαιούστε ούτε να λέτε ότι δεν προλάβατε να τα γνωστοποιήσετε στους δημοτικούς συμβούλους, επειδή δεν πρόλαβε να συνεδριάσει και να αποφασίσει η δημοτική σας ομάδα για το μοίρασμα. Είναι δημόσια χρήματα και οφείλετε να τα μοιράζετε με βάση την εισήγηση που θα ζητάτε και θα σας δίνει η υπηρεσία. Επίσης, όπως σας λέω κάθε χρόνο (και για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε) η κατανομή των ποσών αυτών πρέπει να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια με συντελεστές βαρύτητας, τα οποία θα είναι μάλιστα ανακοινωμένα δημόσια εκ των προτέρων.

Κάθε χρόνο με αναγκάζετε να καταψηφίζω τις επιχορηγήσεις αυτές, για τον ίδιο λόγο. Οφείλετε να εφαρμόζετε κανόνες διαφάνειας στον τρόπο άσκησης της διοίκησης και κατανομής των δημοσίων χρημάτων. Ευτυχώς οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών και για την ομάδα σας το «παιχνίδι» αυτό θα σταματήσει μετά τον Μάιο του 2019.

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Σελίδα 1 από 3

© 2019 Δύναμη Ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την AVMap GIS Α.Ε.

Please publish modules in offcanvas position.