Διαβάσαμε στο dimotisnews.gr, την επιστολή της καθηγήτριας Κοινωνικών Επιστημών και συγγραφέα, κυρίας Αρετής Γεωργοσοπούλου.
  Την ευχαριστούμε θερμά, τόσο για τα καλά της λόγια για την παράταξη και τον επικεφαλής μας Ανδρέα Βασιλόπουλο, αλλά και για την αναγνώριση της δράσης μας.
  Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τους δημότες με ήθος, υπομονή και επιμονή.

  Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:


  Κύριε Διευθυντά,
  Μετά την αναπόφευκτη συνένωση του Πικερμίου με την Ραφήνα, εμείς οι κάτοικοι των περιοχών Ντραφίου, Διώνης, Αγίου Σπυρίδωνα και Πικερμίου, με λύπη παρακολουθούμε και με δυσκολία βιώνουμε τις συνέπειες των συμπεριφορών και πράξεων των δημοτικών εκπροσώπων (μας;).
  Για να αναφέρω λίγα παραδείγματα. Γίναμε θεατές των αντεγκλήσεων μεταξύ του τότε δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου και του Κεχαγιόγλου με ύβρεις, και φυσικές, βίαιες επιθέσεις μέσα στο Δημαρχείο. Ακούσαμε απειλές από τους τωρινούς δημοτικούς «ηγέτες» για ρεβανσισμό -που προσωπικά βιώνω- και τιμωρία όσων δεν τους στήριξαν. Παρακολουθήσαμε τον απερίγραπτο προεκλογικό αγώνα μισαλλοδοξίας και χυδαίων ύβρεων μεταξύ Μπουρνούς και Φαφούτη με οικτρά σχόλια ακόμα και για φυσικά χαρακτηριστικά -το ύψος- υποψηφίων..............!!!
  Μέσα σ’ αυτή την δύσοσμη ατμόσφαιρα (και δεν αναφέρομαι σε αποφάσεις/πράξεις οικονομικού χαρακτήρα) ξεχωρίζει με το ήθος του, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος που μας έχει κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας και να μην μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει την υπομονή, επιμονή και αντοχή να μας εκπροσωπεί. Ένας αρχηγός παράταξης που διακρίνεται για την ευπρέπειά του, την εγκράτεια αλλά και τις πολλές γνώσεις και ικανότητες.
  Είναι άκρως εντυπωσιακό το γεγονός ότι στον προεκλογικό του αγώνα τύπωσε όλη την δράση του σαν αντιπολίτευση. Δεν ήρθε ποτέ σε έντονη αντιπαράθεση με την συμπολίτευση ή υπόλοιπη αντιπολίτευση. Βοήθησε να προχωρήσουν τα όποια προγράμματα ανάπτυξης. Είναι ο μόνος που την επόμενη μέρα συνεχάρει τον Μπουρνού, και ο μόνος που δηλώνει ότι θα στηρίξει τον δήμαρχο στην νέα του θητεία και σε δηλώσεις του στον τοπικό τύπο καλεί όλους μέσα και έξω από το δημαρχείο να βοηθήσουν ενεργά για το κοινό καλό. Δηλαδή, ίχνος στείρας αντιπολίτευσης!
  Κρίμα που τόσοι λίγοι φίλοι από την Ραφήνα ψήφισαν την παράταξή του Ανδρέα Βασιλόπουλου. Ας ευχηθούμε την επόμενη τετραετία να ξεπεραστεί η φοβική ψήφος στα «δικά μας ντόπια παιδιά», γιατί έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι …………… «παπούτσι από τον τόπο σου, μπορεί να είναι χιλιομπαλωμένο ή για πέταμα»!
   
  Αρετή Γεωργοσοπούλου
  Καθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών, Συγγραφέας
  Πηγή: https://www.dimotisnews.gr/epistoli_anagnosti_alla_tessera_chronia_ypomonis.php

  Με αποκλειστική του δήλωση στο www.artemidanews.gr, ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, επαναλαμβάνει την πάγια θέση της ομάδας μας σχετικά με την υλοποίηση και λειτουργία του έργου του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Χαρακτηριστικά αναφέρει:


  Το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων δεν είναι νέο για εμάς. Η Δύναμη Ανάπτυξης κι εγώ προσωπικά, από το 2014 είχαμε μελετήσει σε βάθος το θέμα, λέγοντας ξεκάθαρα ότι το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είναι η μόνη υλοποιήσιμη λύση, με βασική όμως προϋπόθεση «να φροντίσουμε να υλοποιηθεί σωστά». Μάλιστα στη διεύθυνση http://kel.avassilopoulos.gr μπορεί κανείς να διαβάσει ολόκληρη τη σχετική μελέτη, η οποία είναι από τότε δημόσια και διαθέσιμη σε όλους τους δημότες.

  Άλλωστε από τότε, μέσα από το προεκλογικό μας πρόγραμμα, παρουσιάσαμε όλα όσα θεωρούσαμε εφικτά και σωστά. Και είχαμε το πολιτικό θάρρος να τοποθετηθούμε ανοικτά και με σαφήνεια, τη στιγμή που οι αντίπαλες παρατάξεις μιλούσαν για Ψυτάλλεια,  ώστε να μην «ενοχλήσουν» τον κόσμο. Όντως με τις θέσεις μας ενοχλήσαμε ορισμένους τότε, σήμερα όμως κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι εξαπατήθηκε. Είμαστε περήφανοι που επιβεβαιώθηκε ο «προεκλογικός» μας σχεδιασμός του 2014 για το ΚΕΛ και δικαιώθηκαν οι θέσεις μας, αλλά και που είμαστε η μόνη παράταξη που δεν φοβήθηκε να πει στους πολίτες την αλήθεια.

  Σήμερα, συνεχίζουμε να λέμε ότι η περιοχή δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, από ένα ΚΕΛ σύγχρονο, υπογειοποιημένο, με δεξαμενή ασφαλείας, με προδιαγραφές τριτοβάθμιας επεξεργασίας, χωρίς δυνατότητα να δέχεται βυτία και με ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

  Κρούουμε όμως τον κώδωνα του κινδύνου για τον τρόπο υλοποίησης του έργου και πολύ περισσότερο για τον τρόπο λειτουργίας του ΚΕΛ. Εμείς, ως παράταξη, έχουμε ήδη μελετήσει, σχεδιάσει και παρουσιάσει μέσα από το προεκλογικό μας πρόγραμμα του 2014 και του 2019, έναν αποτελεσματικό τρόπο παρακολούθησης του έργου, με άτομα που διαθέτουν κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να διασφαλιστεί ότι το ΚΕΛ θα κατασκευαστεί και θα λειτουργεί με προδιαγραφές.

  Οι δύο δήμοι, (Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας) είναι αναγκαίο να φροντίσουν να παρακολουθούν το ΚΕΛ, με θεσμικά κατοχυρωμένη δυνατότητα παρέμβασης σε περίπτωση που διαπιστωθούν κακοτεχνίες ή προβλήματα στη λειτουργία του. Εμείς που ζούμε στην περιοχή, οφείλουμε να θέσουμε τους όρους μας στην ΕΥΔΑΠ και στους εργολάβους της.

  Η ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης, θα είναι παρούσα σε όλα τα στάδια και υλοποίησης και λειτουργίας του έργου, με όσες δυνάμεις μας επιτρέπει ο θεσμικός ρόλος που έχουμε.

  Ανδρέας Βασιλόπουλος
  Καθηγητής Γεωπληροφορικής ΤΕΙ Στ. Ελλάδας
  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου
  Επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  Γραμμή Δημότη: σταθ. 211-8004294, κιν. 6942-790900


  Πηγή: https://artemidanews.gr/dilosi-andrea-vasilopoyloy-epikefalis-dynamis

  Ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μαραβελίδη, εμφανίστηκε την Τετάρτη 08/05/2019, στην εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και μίλησε ζωντανά, εφ' όλης τις ύλης, λίγες μέρες πρίν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.

   

  ΤΕΤΑΡΤΗ 08/05/2019, 18:55 - 19:50, ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.


  Παρακολουθήστε την εκπομπή:

  Η εφημερίδα "ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" παρουσίασε το πρώτο μέρος του προγράμματος μας. που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει του 9 πρώτους τομείς ενδιαφέροντος:

  1. Αναδιοργάνωση υπηρεσιών
  2. Λειτουργία του Δήμου
  3. Τοπική οικονομία & ανάπτυξη
  4. Επιχειρηματικότητα
  5. Ευρωπαϊκά κονδύλια & ΕΣΠΑ
  6. Επικοινωνία με τους πολίτες
  7. Κοινωνική πρόνοια
  8. Καθημερινότητα
  9. Ανεργία - ευκαιρίες εργασίας

  Με σχεδιασμό και σωστή τεκμηρίωση, η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου μας με δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο!


  Διαβάστε το online εδώ:

  https://www.dynamianaptyxis.gr/programma2019-a

  "Ανοδικά κινείται η Δύναμη Ανάπτυξης του Βασιλόπουλου, ο οποίος συνεχίζει επίμονα ένα πρωτόγνωρο πείραμα που κερδίζει τον κόσμο. Κατάφερε να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο από καινούργια άτομα με βαρύ βιογραφικό, στοχεύοντας να αλλάξει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ενώ αχτύπητο «όπλο» του είναι και το πρόσφατο έντυπο απολογισμού δράσης της παράταξής του, που αποδεικνύει την ομολογουμένως δύσκολη τροχιά δημιουργικής αντιπολίτευσης στην οποία κινήθηκε την 5ετία που πέρασε".


   

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, το Σάββατο 20/04 στην ΕΡΤ 2, καλεσμένος του δημοσιογράφου Χρήστου Παγώνη στην εκπομπή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο επιστημονικός υπεύθυνος του ερευνητικού προγράμματος, εξηγεί για το ALERT247.gr, το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης κατοίκων για περιπτώσεις έκτακτων αναγκών, μετά τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

   

  ΣΑΒΒΑΤΟ 20/04/19 στις 14:00 στην ΕΡΤ2, στην εκπομπή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

   

  Παρακολουθήστε την εκπομπή:

  Ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μαραβελίδη, εμφανίστηκε την Παρασκευή 19/04/2019, στην εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και μίλησε ζωντανά, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, την απόφαση του να διεκδικήσει τη δημαρχία, αλλά και γιατί η επιλογή των δημοτών αυτή τη φορά είναι καθοριστική για το μέλλον του δήμου μας.

   

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/2019, 18:55 - 19:50, ΕΚΛΟΓΕΣ 24.GR με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.


  Παρακολουθήστε την εκπομπή:

  Ο καθηγητής και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος της Σοφίας Παραδείση και του Σπύρου Σταθάκη, μίλησε στην εκπομπή Εκρηκτικό Δελτίο για τη διαφορετικότητα της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, την ανάγκη για νέα πρόσωπα και νέο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων των κατοίκων, ειδικά μετά τη φονική πυρκαγιά, αλλά και για το οργανωμένο πλάνο διοίκησης που προτείνει και περιγράφεται αναλυτικά στο πρόγραμμα του.

  Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος την Παρασκευή 05/04/2019 στην εκπομπή Politics του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, την γενικότερη έλλειψη στρατηγικών αντιμετώπισης στην περιοχή, ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου αλλά και την εγκληματικότητα.

  Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

  Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλά στο δημοσιογράφο Γιάννη Αντύπα και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6 για το καινοτόμο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης ΠΥΡSOS - Alert 24/7 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά στη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας πυρασφάλειας που διοργάνωσε στη Ραφήνα την Κυριακή 31/03/2019.

  Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλά στον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM 97.8, για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς, με αφορμή τη ενημερωτική ημερίδα πυρασφάλειας που διοργάνωσε στη Ραφήνα την Κυριακή 31/03/2019. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας ο Ανδρέας Βασιλόπουλος εξηγεί, μέσα από την ιδιότητα του καθηγητή Γεωπληροφορικής, τα μέτρα που χρειάζεται να λαμβάνουν οι δήμοι ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

   

  Η εκπομπή μεταδόθηκε Την Τετάρτη 03/04/2019.

  Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλεσμένος του δημοσιογράφου Κωνταντίνου Μαραβελίδη, συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής ekloges24.gr και μίλησε για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου. Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά την Τετάρτη 03/04/2019 από τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

  Το ΕΘΝΟΣ και ο δημοσιογράφος Στέλιος Βογιατζάκης επαναφέρουν και προβάλλουν το θέμα του ιστορικού οδοδείκτη της μαραθώνιας διαδρομής, για την αποκατάσταση του οποίου είχε κάνει σημαντική παρέμβαση ο επικεφαλής μας, Ανδρέας Βασιλόπουλος. Η µαρµάρινη πλάκα, που έδειχνε το 25ο χλµ. της πρώτης σύγχρονης µαραθώνιας διαδροµής, αποκολλήθηκε από το χώµα και έπαθε σοβαρές ζηµιές. Για μεγάλο χρονικό διάστηµα βρισκόταν στο ίδιο σηµείο, πεσµένη και εγκαταλελειµµένη στην τύχη της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μνηµείο των Δροµέων του Μαραθωνίου, επί της λεωφόρου Μαραθώνος.
   
  ''Ο οδοδείκτης ήταν στη θέση του, αγνοηµένος αλλά άσπαστος και αυτή τη στιγμή είναι σπασµένος και µακριά από τη θέση του. Αυτό το οποίο συνέβη είναι ότι έγινε µια καταστροφή και απλώς ο οδοδείκτης µεταφέρθηκε σε ένα άλλο µέρος, χωρίς να ληφθεί µέριµνα για την προστασία και την αποκατάστασή του. Χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο για τη διαδροµή του ιστορικού µαραθωνίου, στο οποίο περιλαµβάνεται η αποκατάσταση του οδοδείκτη και η επανατοποθέτηση στο σηµείο όπου βρισκόταν για περισσότερα από 120 χρόνια'', δηλώνει στο Έθνος ο κ. Βασιλόπουλος.
   
  Ο επικεφαλής μας είχε στείλει επιστολή στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, στην οποία γνωστοποιούσε ότι μετά από επικοινωνία του µε το Τµήµα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Αττικής, προσφέρθηκε το τµήµα να αναλάβει δωρεάν την αποκατάσταση της ζηµιάς και τη συντήρηση του ιστορικού µνηµείου.
   
  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

   

   

   

   

   

   

   

   

  Σελίδα 1 από 3

  © 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.