Επιστολή για την παραχώρηση χώρου για τη διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης με θέμα «Ο άνθρωπος δίπλα στα αδέσποτα ζώα»

Αρ.Πρωτ.: OTA34640718

Πικέρμι, 09/07/2018

Προς: Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.

Υπόψη: Δ/νουσας Συμβούλου και Προέδρου ΔΣ


Θέμα: Επιστολή για την παραχώρηση χώρου για τη διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης με θέμα «Ο άνθρωπος δίπλα στα  αδέσποτα ζώα»


Αξιότιμη κα Αδαμοπούλου, Αξιότιμε κ. Γεωργόπουλε,

Στα πλαίσια των ενεργειών μας για την ενημέρωση του κόσμου και την ουσιαστική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων της πόλης μας, η ομάδα μας, επιθυμεί να διοργανώσει μία ανοικτή εκδήλωση με θέμα τα αδέσποτα ζώα και τίτλο «Ο άνθρωπος δίπλα στα  αδέσποτα ζώα».

Η εκδήλωση αυτή,  η οποία διοργανώνεται για δεύτερη φορά, έχει ως στόχο την παροχή πληροφοριών για τα αδέσποτα ζώα, την ορθή διαδικασία υιοθεσίας ενός ζώου, τον τρόπο επιλογής του κατάλληλου ζώου, τις παροχές που έχει κάποιος που υιοθετεί ένα αδέσποτο ζώο. Παράλληλα θα υπάρξουν επιδείξεις δεξιότητας, αθλητικές δραστηριότητες για σκύλους, μουσική και δωράκια για τα παιδιά.

Την εκδήλωση σχεδιάζουμε να την διοργανώσουμε στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Καραμανλή, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 22:00, στην Ραφήνα. Ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στα 150 τ.μ. και η ώρα άφιξης για τις εργασίες προετοιμασίας θα είναι 13:00. Οι ενέργειες διαμόρφωσης του χώρου, αλλά και η αποκατάσταση στην αρχική κατάσταση μετά τη λήξη της εκδήλωσης, η καθαριότητα και η ασφάλεια θα γίνουν με έξοδα και ευθύνη της ομάδας μας.

Τόσο εγώ προσωπικά ως συντονιστής της εκδήλωσης, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, σας καλούμε να  στην ανοιχτή αυτή εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα και παρακαλούμε να θέσετε στο ΔΣ του ΟΛΡ Α.Ε. το θέμα και να μας απαντήσετε μόλις αυτό καταστεί δυνατό αναφορικά α) με την άδεια χρήσης του εν λόγω χώρου, β) με την αποδοχή της παραχώρησης του χώρου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Με την ευκαιρία σας θυμίζω τις ιδιαίτερα επιτυχημένες συνεργασίες που είχαμε προ τριών ετών, όταν είχαμε συνδιοργανώσει την εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση στο Πάρκο Καραμανλή και προ ενός έτους, όταν μας είχατε παραχωρήσει το χώρο για την ίδια εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα με θέμα «Ο άνθρωπος δίπλα στα  αδέσποτα ζώα» στο Πάρκο Καραμανλή.

Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή/και συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Ο Συντονιστής της εκδήλωσης

Ανδρέας Βασιλόπουλος

© 2019 Δύναμη Ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την AVMap GIS Α.Ε.

Please publish modules in offcanvas position.