Συναντήσεων συνέχεια για τον επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, πάντα σε φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας. Ο κ. Βασιλόπουλος είχε αρκετές συναντήσεις και τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, με τοπικούς συλλόγους, από τις οποίες αποκόμισε πλούσια ενημέρωση σχετικά με συγκεκριμένα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι/μέλη.


  Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Ραφήνας-Πικερμίου

  Ιδιαίτερα κατατοπιστική και για τις δύο πλευρές, ήταν η συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Ραφήνας-Πικερμίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν ως το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτό της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας και την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στο να καλύψουν τις ανάγκες, λόγω αυτού του γεγονότος. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε όταν ο κ. Βασιλόπουλος παρουσίασε το τεκμηριωμένο πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου, τονίζοντας τη σημασία του στρατηγικού σχεδιασμού ειδικά σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες κάτι που έγινε καθολικά αποδεκτό. Ο επικεφαλής μας, τόνισε ότι επιθυμία του είναι, η δημοτική διοίκηση να είναι διοίκηση νέας λογικής, δίπλα και όχι απέναντι στους υπαλλήλους όπως συμβαίνει σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για όλα όσα λεπτομερώς αναγράφονται στο πρόγραμμά του σχετικά με την εκπαίδευση των υπαλλήλων, την κάλυψη βασικού εξοπλισμού που είναι ανεπαρκής, αλλά και τη θωράκιση των υπαλλήλων απέναντι στις διαδικασίες αξιολόγησης.

  Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Τζιβιτζή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για την φιλοξενία.


  Συνάντηση με τον ΑΟ Θύελλας Ραφήνας

  Σε ευχάριστο κλίμα και η συνάντηση με τον ΑΟ Θύελλας Ραφήνας που έγινε στα γραφεία του συλλόγου στη Διασταύρωση, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Βασιλόπουλος συζήτησε εκτενώς με το Διοικητικό Συμβούλιο, συγκεκριμένα αθλητικά θέματα που αφορούν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στην αρχιτεκτονική του νέου ΔΟΠΑΠ που προτείνει στο πρόγραμμά του, αλλά και την πρόθεση και επιμονή του για διαφάνεια και αντικειμενικότητα στην καταβολή των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων. Επιπλέον, δεσμεύτηκε από την πλευρά της νέας δημοτικής αρχής για τακτικές συναντήσεις με το Δ.Σ. με στόχο, μεταξύ άλλων, την βοήθεια της ομάδας σε διάφορα θέματα όπως την ενίσχυσή της μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα.

  Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Θύελλας για τη φιλοξενία.


  Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πευκώνας Ραφήνας

  Ο επικεφαλής μας είχε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Πευκώνα. Στην συζήτηση, τονίστηκαν τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όπως το θέμα των δασικών, της ρύπανσης από το λιμάνι αλλά και το μείζον θέμα της προσβασιμότητας, που όπως αναφέρθηκε είναι από τα σημαντικότερα της περιοχής. Ο επικεφαλής μας αφού ανέπτυξε τις θέσεις του, δεσμεύτηκε για την υλοποίηση υποδομών που περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης, ώστε να λυθεί το θέμα και να διευκολυνθούν οι κάτοικοι.

  Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Δήμητρα Σταματοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Πευκώνα για τη φιλοξενία.


  Συνάντηση και με τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής ''Άγιος Νεκτάριος''

  Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους Μελπομένη Δημοτιανίδου και Λευτέρη Εμμανουήλ, επισκέφθηκε και τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής ''Άγιος Νεκτάριος'', με τον οποίο έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια ιδιαίτερα φιλική σχέση, ανταποκρινόμενος σιωπηλά και βρισκόμενος πάντα δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

  Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Ειρήνη Κακουλίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής ''Άγιος Νεκτάριος'' για τη φιλοξενία.


  Όλες οι παραπάνω συναντήσεις, έγιναν στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του Ανδρέα Βασιλόπουλου με όλους τους συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη των συλλόγων αλλά και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

  Σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η συνάντηση του επικεφαλής μας, υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και μέλη του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας.

  Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Διασταύρωσης αλλά και σε χρόνια προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λ. Μαραθώνος και τη Λ. Φλέμινγκ και την ανεπαρκή δημοτική συγκοινωνία. Ο επικεφαλής μας, εξήγησε στους παρευρισκόμενους το σχέδιο της Δύναμης Ανάπτυξης για την υπογειοποίηση της Λ. Μαραθώνος που θα ξαναδώσει ζωή στα καταστήματα της περιοχής, ενώ τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνολικά και όχι μόνο στον κόμβο της Διασταύρωσης, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Μίλησε επίσης μεταξύ άλλων, για τον προγραμματισμό μιας νέας  βιώσιμης δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και για την ανάδειξη των στοών των λιγνιτωρυχείων που μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η μετατροπή των στοών σε ένα επισκέψιμο φυσικό μουσείο, θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και θα δώσει ζωντάνια όχι μόνο στον οικισμό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.     

  Στη λήξη της συνάντησης, τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Βασιλόπουλο ενώ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο σχεδιασμός και οι τεκμηριωμένες προτάσεις αποτελούν σίγουρα ένα από τα δυνατά του όπλα στη «μάχη» των εκλογών.

  Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ για την ανταπόκριση και ευγενική τους φιλοξενία, καθώς και για τα θετικά τους σχόλια και να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά πως η συζήτηση έγινε στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του Ανδρέα Βασιλόπουλου με όλους τους συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη των συλλόγων αλλά και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

  Συνεχίζονται αδιάκοπα οι συναντήσεις του καθηγητή και υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας μας με τους τοπικούς Συλλόγους, στη διάρκεια των οποίων ο επικεφαλής μας, καταγράφει και στα πλαίσια μια επίσημης συνάντησης, προβλήματα αλλά και προβληματισμούς των κατοίκων όλων ανεξαιρέτως των οικισμών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

  Οι συναντήσεις μας συνεχίστηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές συζητήσεις, με τα διοικητικά συμβούλια αλλά και τα μέλη των συλλόγων: Οικοδομικός Συνεταιρισμός Ντραφίου "Ο ΠΑΝ", Εξωραϊστικός Σύλλογος Συνοικισμού "ΒΓΕΝΑ", Φιλοζωϊκός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου "ΠΗΓΑΣΟΣ" και Φιλοπρόοδος ένωση Οικιστών "ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ".

  Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αφού άκουσε τα διαφορετικά προβλήματα των κατοίκων των οικισμών, έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις και λύσεις που έχουν προκύψει μέσα από μελέτες, στα δεκάδες ερωτήματα των κατοίκων, που δικαίως αισθάνονται "εγκαταλελειμμένοι" από τη δημοτική αρχή, όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας τους αλλά και χρόνια προβλήματα για τα οποία δεν έχουν δει έως τώρα καμία κινητοποίηση.

  Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους για την ανταπόκριση και ευγενική τους φιλοξενία, αλλά και για τα ιδιαίτερα θετικά τους σχόλια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος έχει ήδη διαχειριστεί τις πληροφορίες, μελετήσει τα προβλήματα και είναι έτοιμος να δώσει ουσιαστικές λύσεις αντί για λόγια.

  Σημείωση: Οι παραπάνω συζητήσεις γίνονται στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του Ανδρέα Βασιλόπουλου με όλους τους συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη των συλλόγων αλλά και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.


   Οικοδομικός Συνεταιρισμός Ντραφίου "Ο ΠΑΝ"

  Εξωραϊστικός Σύλλογος Συνοικισμού "ΒΓΕΝΑ"

  Φιλοπρόοδος ένωση Οικιστών "ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ"

  Εξαιρετικά εποικοδομητική και διαφωτιστική και για τις δύο πλευρές, η συνάντηση του επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» και υποψήφιου δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, με την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων (Παράρτημα Ραφήνας), που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρότασή μας για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. 

  Στη διάρκεια της επίσκεψης μας το απόγευμα της Τετάρτης 10/04/2019 στα γραφεία του παραρτήματος στη Ραφήνα, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους του δήμου μας, αλλά και να ακούσουμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων στη Ραφήνα, όσον αφορά τη στέγαση του αλλά και την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει με πλήθος αυθεντικών παραδοσιακών ενδυμασιών, η οποία παραμένει αναξιοποίητη και ξεχασμένη από όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι τώρα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό ένας τέτοιος πολιτιστικός "θησαυρός" να αγνοείται από τη δημοτική αρχή, ενώ η προβολή του στον κατάλληλο χώρο θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης και γνώσης για τους επισκέπτες της περιοχής μας.

  Ευχαριστούμε την πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας, κα Εύη Γκατζοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Άννα Ραπτοπούλου-Παπαθανασίου, κα  Χαρούλα Καράογλου,  κα  Χρυσούλα Παντελή-Κική και κα Αρχοντούλα Σταθάκη, για την άψογη φιλοξενία και προσδοκούμε σε μια καρποφόρα και αποτελεσματική συνεργασία όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου μας.

  Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων του Ανδρέα Βασιλόπουλου με όλους τους συλλόγους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη των συλλόγων αλλά και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

   

  Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας κ. Γιώργος Κικής, ξενάγησε τον Ανδρέα Βασιλόπουλο στο "Σπίτι Της Τρίγλιας", στη Ραφήνα, στα πλαίσια της συνάντησης που είχε ο επικεφαλής μας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου την Πέμπτη 04/04/2019.

  «Η αξία της πληροφορίας που λαμβάνουμε απευθείας από τον κόσμο πολύτιμο εργαλείο διοίκησης για εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που από το 2014 βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τοπικούς φορείς και συλλόγους, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά τον Μάιο του 2019», τονίζει στους συνεργάτες του o Ανδρέας Βασιλόπουλος.

  Στο πλαίσιο κατάρτισης ενός πλήρους και τεκμηριωμένου προεκλογικού προγράμματος, στο οποίο ξεκάθαρα θα αναφέρονται οι θέσεις και ο τρόπος μετεκλογικής διοίκησης, ο επικεφαλής μας, καθηγητής και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνεχίζει με έντονο ρυθμό τις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους. Στόχος του, να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι-μέλη και να συζητήσει με τα μέλη των Διοικητών Συμβουλίων τους βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισής τους.

  Ολοκληρώνοντας τον πρώτο επίσημο κύκλο συναντήσεων, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου «Δεινοθήριο», τον Σύνδεσμο Μονίμων Κατοίκων Διώνης «Ωκεανίς», τον Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Εταιρειών Πετρελαίου «το Μελτέμι» και τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «η Διώνη», συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες με τους συλλόγους που ήδη έχουν ανταποκριθεί. Όλες οι συναντήσεις γίνονται σε θερμό κλίμα και με ιδιαίτερα εποικοδομητικά αποτελέσματα.

   

   

  © 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.