Με ιδιαίτερη χαρά, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και η ομάδα μας, σας προσκαλούν σε μια δωρεάν εκπαιδευτική δράση, που φέρνει παιδιά και μεγάλους πιο κοντά στην κατανόηση της φύσης και του περιβάλλοντος!

Εργαστήριο Παρατήρησης
Μαθαίνω τη Φύση με Στερεομικροσκόπια

Σάββατο 20/04/2019
10.00 - 14.00
Πάρκο Καραμανλή (στον στεγασμένο χώρο του "The Park")

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Γιορτής του Μεγάλου Ρέματος, και θα περιλαμβάνει παρατήρηση αντικειμένων αλλά και ζωντανών οργανισμών μέσα από μικροσκόπια στερεοπαρατήρησης και οπτικά μικροσκόπια διερχομένου φωτός.

Σας περιμένουμε το πρωί του Σαββάτου στο πάρκο Καραμανλή (στον στεγασμένο χώρο του "The Park"), για να γνωρίσετε εσείς και τα παιδιά σας ένα διαφορετικό κόσμο με τη βοήθεια των ειδικών οργάνων παρατήρησης.

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, στην εξαιρετικά επιτυχημένη ημερίδα μας με τίτλο "ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Πρόληψη και Αντιμετώπιση". Οι ομιλητές μας "μοίρασαν" απλόχερα ουσιαστική γνώση μέσα από χρήσιμες πληροφορίες για την πυρασφάλεια καθώς και για τα μέτρα προστασίας που χρειάζεται όλοι να γνωρίζουμε και να λαμβάνουμε προληπτικά. Σαν ομάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Αύρα και να επιβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες χρήσιμες εκδηλώσεις ουσίας!

Ένα μεγάλο μπράβο στον επικεφαλής μας Ανδρέα Βασιλόπουλο για την πρωτοβουλία, αλλά και στους ομιλητές μας, τον Υποστράτηγο Π.Σ. ε.α. Νικόλαο Διαμαντή, και τον Αρχιπύραρχο Ιωάννη Σταμούλη για τις εξαιρετικές τους ομιλίες. Τους ευχαριστούμε!

Άλλη μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν ήταν για τους κατοίκους της Διώνης η γιορτή, που ετοίμασαν για τα Κούλουμα οι σύλλογοι της περιοχής, στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Διώνης. Εκεί βρέθηκε και ο επικεφαλής μας, Ανδρέας Βασιλόπουλος μαζί με τη σύζυγό του και φίλους της ομάδας μας και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση που τα είχε όλα: χαρούμενα πρόσωπα, νηστίσιμους μεζέδες και κρασί. Εμείς να ευχηθούμε Καλή Σαρακοστή!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάντα δίπλα στο Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας- Πικερμίου ''Πήγασος'', ο επικεφαλής μας, Ανδρέας Βασιλόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Νάντια Χαρτίδου και πολλούς φίλους της ομάδας μας αλλά και του συλλόγου, διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου στον αποκριάτικο χορό, που έγινε στον πολυχώρο ''Οινοτρόπια''. Μεταξύ αυτών η Βαλερή Βασιλικού, ο Δημήτρης Καρασταμάτης, ο  Ζήσης Κωνσταντινίδης, ο  Παναγιώτης Χατζηνικολάου, η Μέλπω Δημοτιανίδου και η Ελένη Μπαλιούση.  Και του χρόνου!

 

 

Για μια ακόμη φορά δίπλα στην Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας-Πικερμίου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, που με την επαγγελματική του ιδιότητα αλλά και την ιδιότητα του υποψηφίου δημάρχου, παραβρέθηκε χθες στην κοπή πίτας του συλλόγου.

Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού οι εξωραϊστικοί σύλλογοι από τα Περιβολάκια Ραφήνας. Ο αποκριάτικος χορός, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων ΩΚΕΑΝΙΣ, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής να βρεθούν όλοι μαζί και να διασκεδάσουν.

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της άψογης συνεργασίας των μαθητών του 3ου Εργαστηριακού Κέντρου Ανατολικής Αττικής (Ραφήνας), του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Ραφήνας, καθώς και του Αμερικανικού Κολλεγίου Pierce, όπως διαπιστώσαμε όσοι είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στην εκδήλωση βράβευσης του αστροφυσικού και επίτιμου διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου κ. Διονύση Σιμόπουλου στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Ραφήνας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και τους καθηγητές που μας εντυπωσίασαν με τα επιστημονικά projects που παρουσίασαν, όπως το έξυπνο σύστημα πυρανίχνευσης, μια έξυπνη και χρήσιμη εφαρμογή που στηρίζεται στον μικροελεγκτή ανοικτού κώδικα Arduino.

Ο επικεφαλής της Παράταξής μας, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας "Ιδρύοντας Μονάδες Εσωτερικού Ελέγχου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης" που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς στη άψογη αίθουσα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Καταδικάζουμε ως παράταξη τις φραστικές αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Δημάρχου και ορισμένων εκ των προσκεκλημένων, από μεμονωμένους πολίτες, συμπεριφορές που μόνο αρνητική επίδραση μπορεί να έχουν.
Επίσης, χαιρετίζουμε την ενημερωτική εσπερίδα για την άφιξη των προσφύγων στις παιδικές κατασκηνώσεις Ραφήνας και πραγματικά ευχαριστούμε την κα Αγγελική Ραγκούση για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις και για τα άλλα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βασίλη Κολλάρο, την Φανή Ψαθά και τους λοιπούς συντελεστές τις διοργάνωσης.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων), σε συνεργασία με την Τεχνική Γραμματεία του Προγράμματος URBACT II, διοργάνωσαν την Παρασκευή 14/11/14 ημερίδα παρουσιάσης του νέου προγράμματος URBACT 2014-2020.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας διοργανώθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου με επιτυχία η ημερίδα του ΚΑΠΕ (Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με αξιοσημείωτη συμμετοχή του κόσμου.
© 2019 Δύναμη Ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την AVMap GIS Α.Ε.

Please publish modules in offcanvas position.