Στις 14 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, παραβρέθηκε στη συζήτηση που έγινε για τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών, στο Αθλητικό Κέντρο της Α΄ Εισόδου Ν. Βουτζά, προσκεκλημένος από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», τον Σύλλογο ΦΕΟ και την Επιτροπή Πληγέντων Κόκκινο Λιμανάκι.

  Στο παρακάτω βίντεο η αρχική του τοποθέτηση και ακολουθεί το δεύτερο βίντεο με το σύνολο των απαντήσεων που έδωσε στις ερωτήσεις που τέθηκαν στους υποψήφιους δημάρχους Ραφήνας-Πικερμίου.

   Παρακολουθήστε παρακάτω το σύνολο των απαντήσεων που έδωσε ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, στις ερωτήσεις που τέθηκαν στους υποψήφιους δημάρχους, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε για τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών στο Αθλητικό Κέντρο της Α΄ Εισόδου στο Ν. Βουτζά.

  Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», τον Σύλλογο ΦΕΟ και την Επιτροπή Πληγέντων Κόκκινο Λιμανάκι, την Τρίτη 14/05/2019.

  Παρακολουθήστε παρακάτω τις θέσεις/απαντήσεις του επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, στις 3 θεματικές ενότητες που τέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Νηρέας", κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων, που έγινε την Πέμπτη 09/05/2019 στην πλατεία του Νηρέα.

  Αποδεχόμενος την πρόσκληση, ήταν εκεί για να απαντήσει σε όλα, με τις λύσεις που προτείνουμε στο πρόγραμμά μας, αλλά και στα σχετικά ερωτήματα των δημοτών που έγιναν στο τέλος της εκδήλωσης (ακολουθεί 2ο βίντεο). Κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας, λιμάνι, θέματα των γειτονιών Νηρέα-Πρωτέα αλλά και της ευρύτερης παράκτιας περιοχής ήταν κάποια από τα θέματα που τέθηκαν.

  Παρακολουθήστε παρακάτω τις απαντήσεις του επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, στις ερωτήσεις του κοινού, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της ανοικτής συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων.

  Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Νηρέας" την Πέμπτη 09/05/2019.

  Διαβάστε παρακάτω την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εφημερίδα «Πρωτοσέλιδο» του Μαρτίου. Ο επικεφαλής της παράταξής μας μιλάει για τα προβλήματα, που έχουν προκαλέσει οι προηγούμενες διοικήσεις στη Ραφήνα και το Πικέρμι, και για τις λύσεις που προτείνουμε ως ‘’Δύναμη Ανάπτυξης’’, με τη βεβαιότητα ότι «οι πολίτες αυτή τη φορά θα επιλέξουν το νέο».

  Tο ET Magazine του EleftherosTypos.gr συνομίλησε με τον καθηγητή γεωπληροφορικής  Ανδρέα Βασιλόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί την περιοχή.

  Έχουν περάσει έξι μήνες από την εθνική τραγωδία στο Μάτι και πίσω από τα μεγάλο λόγια και τις υποσχέσεις η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και σκληρή για τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούν να αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους. Το ET Magazine του EleftherosTypos.gr συνομίλησε με τον καθηγητή γεωπληροφορικής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και υποψήφιο δήμαρχο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί την περιοχή έξι μήνες μετά. Για τα όσα τραγικά συνέβησαν τα μοιραία λεπτά της πυρκαγιάς που οδήγησαν στον θάνατο 100 άτομα αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής του ενόψει και των ερχόμενων εκλογών.

  Η Δύναμη Ανάπτυξης δικαιώνεται κάθε ημέρα σε Ραφήνα-Πικέρμι”!

  Με ηγετικό προφίλ ο καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλά για την επόμενη μέρα. Kαθηγητής γεωπληροφορικής και πρόεδρος σε έναν όμιλο ο οποίος αναπτύσσεται ραγδαία. Η έντονη ακαδημαϊκή, ερευνητική και επιχειρηματική του δραστηριότητα με διεθνείς συνεργασίες, η συνεχής παρουσία του σε όλα τα δημοτικά συμβούλια  καθώς και οι στοχευμένες παρεμβάσεις  και δράσεις του προς όφελος των πολιτών του δήμου, έχουν χαρακτηριστεί πλέον ως δεδομένες από τους δημότες.

  © 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Enginetemplates.com

  Please publish modules in offcanvas position.