Η Μαρικαίτη Αλβέρτη απαντά στο συκοφαντικό δημοσίευμα του irafina

Με δημόσια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απάντησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Δύναμη Ανάπτυξης Μαρικαίτη Αλβέρτη στο συκοφαντικό δημοσίευμα του irafina.

Συγκεκριμένα αναφέρει:


Προς αποκατάσταση του ονόματός μου στο συκοφαντικό δημοσίευμα του irafina.

Οι δημοκρατικές μου αντιλήψεις είναι γνωστές στη μικρή κοινωνία της Ραφήνας που όλοι μας μεγαλώσαμε και ζούμε. Είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά για ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης, να επιχειρεί να αμαυρώσει την υπόληψη ενός δημότη, επειδή υποβάλλει υποψηφιότητα με δημοτική παράταξη διαφορετική εκείνης που το μέσο φανερά υποστηρίζει.

Εν προκειμένω, η αναδημοσίευση της «επίμαχης ανάρτησης» στο facebook έγινε με βάση το κείμενο που αφορούσε στα συναισθήματα που μας δημιουργεί η Ελληνική σημαία και καμία γνώση δεν είχα για το ποιο ήταν το πρόσωπο που απεικονιζόταν. Τα αισθήματα μου για το καθεστώς ανταποκρίνονται στην παρακάτω δημοσίευση που έχω κάνει 2 μήνες πριν την επίμαχη, την οποία το μέσο που υποστηρίζει τον ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2018 φρόντισε να αποκρύψει με την ΨΕΥΔΗ κεφαλίδα του (https://www.facebook.com/alverti.marikaiti/posts/10205660408785372)

Εφιστώ την προσοχή των πολιτών, καθώς το εν λόγω ενημερωτικό μέσο και η παράταξη που υποστηρίζει, φέρονται στους πολίτες όπως όλα τα καθεστώτα στη δύση της κυριαρχίας τους, κάνοντας χρήση μέσων και πρακτικών τα οποία δήθεν καταγγέλλουν, λόγω του φόβου απώλειας της εξουσίας. Ο πανικός τους μπροστά την επερχόμενη ήττα, αντικατοπτρίζεται σε αυτές.

Κλείνοντας υπενθυμίζω μια φράση που αποδίδεται στον διαφωτιστή Βολταίρο, και η οποία με εκφράζει απόλυτα. "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες."

Με εκτίμηση,

Αλβέρτη Αικατερίνη – Μαρία (Μαρικαίτη)


 

© 2019 Δύναμη Ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την AVMap GIS Α.Ε.

Please publish modules in offcanvas position.