Ιωάννης Ξουρίκης: Η Διασταύρωση χρειάζεται αυτόματο εκδοτήριο εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

Με πολύ χαρά και τυμπανοκρουσίες υποδεχθήκαμε την γραμμή 314 του ΟΑΣΑ στην περιοχή μας, όταν έφυγε από τον χώρου της Elbisco στο Πικέρμι, όπου είχε και τερματικό σταθμό. Και η γραμμή αυτή, σήμερα, εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό δημοτών οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς το κοντινότερο σημείο έκδοσης-ανανέωσης της ATHENA-Card βρίσκεται στο σταθμό του προαστιακού της Παλλήνης, 12,643 χλμ., περίπου, από τον τερματικό σταθμό (Χρυσοστόμου Σμύρνης).

Δυστυχώς, φτάνουμε στο σημείο να ζητάμε από οποίον έχει σκοπό να πάει στην Αθήνα ή να περάσει από τον προαστιακό, να μαζεύει τις κάρτες γνωστών και φίλων για φόρτιση.

Ο Σύλλογος "Η ΕΝΟΤΗΤΑ", του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, έχει από καιρό κάνει παρέμβαση στον ΟΑΣΑ για τοποθέτηση μηχανήματος έκδοσης–φόρτισης καρτών, όπως άλλωστε υπάρχει και στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, το οποίο ζητήσαμε να τοποθετηθεί είτε δίπλα στο περίπτερο στην Διασταύρωση Ραφήνας (όπου είναι και η στάση), ή ακόμη και στο χώρο έξω από το ΚΕΠ Διασταύρωσης Ραφήνας.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από τα πολλά προβλήματα της περιοχής μας που έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης, για να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα προσοχή από τη νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

 

Ξουρίκης Σ. Ιωάννης
Πρόεδρος του συλλόγου «Η Ενότητα» της Διασταύρωσης Ραφήνας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» και τον καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο

 

© 2019 Δύναμη Ανάπτυξης. Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την AVMap GIS Α.Ε.

Please publish modules in offcanvas position.